DNK Svelvik menighet

kristendom   Luthersk    Medlem i: Eget nasjonalt organ (modermenighet , nasjonal organisasjon e.l.)

Etnisk dominans: norsk, medlemskap er åpent for alle

Svelvik menighet dekker gamle Svelvik kommune, med tettstedene Svelvik, Nesbygda og Berger. Menigheten har ca 4500 medlemmer. Vi har tre kirkebygg (Svelvik kirke, Berger kirke og Nesbygda kirke) og tre kirkegårder (Svelvik kirkegård, Berger kirkegård og Ebbestad Gravlund). Foruten kirkelige tjenester ved dåp, vielse, gravferd og gudstjenester kan vi tilby våre medlemmer i alle aldersgrupper både undervisning og fellesskap.

Kontaktinformasjon


DNK Svelvik menighet
Kontor: Åsgaten 24
3060 Svelvik
telefon: 32 98 91 00

Besøkstid: Kontortid: tirsdag-fredag 09:00-14:30

Nettsted: kirken.no/svelvik
epost: post.svelvik@kirken.no

Se også oversikt over alle medlemmer og oversikt over kontaktpersoner (kun tilgjengelig for innloggede medlemmer og andre som er gitt tilgang – dvs. utvalgte offentlig ansatte).

Gode samtaler om fred

En kveld med god mat og gode samtaler ga både inspirasjon til videre arbeid og nye kjennskap.

Tar dere fine bilder?

Både vi i DOTL og Kunnskapsdepartementet vil gjerne ha tilsendt bilder fra deres daglige og festlige aktiviteter! Bildene skal helst være med mennesker, gjerne folk i aktivitet.

nyhetsbrev
Meld deg på nyhetsbrev

Nyhetsbrev er en god måte å få tilsendt informasjon relevant for deg og din organisasjon. Meld deg på DOTLs og andre nyhetsbrev!

Sammen for Norge er i gang!

Sammen for Norge er et nytt dialogprosjekt for ungdom og unge voksne i regi av Forandringshuset KFUK-M. Metoden i prosjektet er hentet fra  «Tillsammans för Sverige» som Fryshuset i Sverge har gjennomført i en årrekke med stor suksess.

Kronikkserie i Drammens tidende
I anledning 10-årsjubilet skriver DOTLs medlemmer kronikker i Drammens tidende. Serien gir leserne et innblikk i hva våre medlemmer er opptatt av og kommer til å gå gjennom hele året.

Bli med på bursdagsfeiring!

Tirsdag 8. mai  fyller DOTL 10 år! Da inviterer vi alle i våre medlemsorganisasjoner og alle andre som vil være med på en skikkelig bursdagsfeiring! Vi skal vandre gjennom byen, møtes på brua Ypsilon og avslutte feiringen med felles kveldsmat.