The Islamic Culture society Buskerud og vestfold

islam   Sunni 

Etnisk dominans: pakistansk

Moske på Fjell ,norsk talende imam.Godt besøkt ved all 5 bønn daglig.

Kontaktinformasjon


The Islamic Culture society Buskerud og vestfold
Laurits Grønlands vei 30
3035 Drammen
telefon: 91 66 33 38

Besøkstid: Etter avtale

Nettsted:
epost: nasi-jav@online.no

Se også oversikt over alle medlemmer og oversikt over kontaktpersoner (kun tilgjengelig for innloggede medlemmer og andre som er gitt tilgang – dvs. utvalgte offentlig ansatte).

Gode samtaler om fred

En kveld med god mat og gode samtaler ga både inspirasjon til videre arbeid og nye kjennskap.

Tar dere fine bilder?

Både vi i DOTL og Kunnskapsdepartementet vil gjerne ha tilsendt bilder fra deres daglige og festlige aktiviteter! Bildene skal helst være med mennesker, gjerne folk i aktivitet.

nyhetsbrev
Meld deg på nyhetsbrev

Nyhetsbrev er en god måte å få tilsendt informasjon relevant for deg og din organisasjon. Meld deg på DOTLs og andre nyhetsbrev!

Sammen for Norge er i gang!

Sammen for Norge er et nytt dialogprosjekt for ungdom og unge voksne i regi av Forandringshuset KFUK-M. Metoden i prosjektet er hentet fra  «Tillsammans för Sverige» som Fryshuset i Sverge har gjennomført i en årrekke med stor suksess.

Kronikkserie i Drammens tidende
I anledning 10-årsjubilet skriver DOTLs medlemmer kronikker i Drammens tidende. Serien gir leserne et innblikk i hva våre medlemmer er opptatt av og kommer til å gå gjennom hele året.

Bli med på bursdagsfeiring!

Tirsdag 8. mai  fyller DOTL 10 år! Da inviterer vi alle i våre medlemsorganisasjoner og alle andre som vil være med på en skikkelig bursdagsfeiring! Vi skal vandre gjennom byen, møtes på brua Ypsilon og avslutte feiringen med felles kveldsmat.