Det islamske fellesskap BiH (DzematDrammen)

islam   Islam    Medlem i: Muslimsk dialognettverk Norge

Etnisk dominans: bosnisk

Dzemat Drammen er del av Det Islamske fellesskap Bosnia i Norge. Fellesskapet/dzemat arbeider med å gi alle dem som praktiserer islam og for det meste er med bosnisk bakgrunn, muligheten og sted til å kunne samles og praktisere religionen sin. Lokalet i Drammen sentrum arrangerer fredagsbønn, barnaundervisning, samlinger i ramadan måneder... og møter, foredrag, dialog forumer osv. til både medlemer eller ikke medlemer.

Relevante artikler

Imam Dervis Vareslija i den bosniske moskeen: Det islamske fellesskap BiH (Dzemat Drammen)
– Jeg vil hjelpe folk

Når du bor i Asker, studerer i Bosnia og skal tjene folk fra Lillehammer i nord til Kongsberg i sør, blir det mange reisedager. Men imam Dervis Vareslija trives i jobben sin.

Kontaktinformasjon


Det islamske fellesskap BiH (DzematDrammen)
Nedre Storgata 65
3015 Drammen

Besøkstid: fredag 11-15, lørdag 11-15

Nettsted: www.izbih.no
epost:

Se også oversikt over alle medlemmer og oversikt over kontaktpersoner (kun tilgjengelig for innloggede medlemmer og andre som er gitt tilgang – dvs. utvalgte offentlig ansatte).

Gode samtaler om fred

En kveld med god mat og gode samtaler ga både inspirasjon til videre arbeid og nye kjennskap.

Tar dere fine bilder?

Både vi i DOTL og Kunnskapsdepartementet vil gjerne ha tilsendt bilder fra deres daglige og festlige aktiviteter! Bildene skal helst være med mennesker, gjerne folk i aktivitet.

nyhetsbrev
Meld deg på nyhetsbrev

Nyhetsbrev er en god måte å få tilsendt informasjon relevant for deg og din organisasjon. Meld deg på DOTLs og andre nyhetsbrev!

Sammen for Norge er i gang!

Sammen for Norge er et nytt dialogprosjekt for ungdom og unge voksne i regi av Forandringshuset KFUK-M. Metoden i prosjektet er hentet fra  «Tillsammans för Sverige» som Fryshuset i Sverge har gjennomført i en årrekke med stor suksess.

Kronikkserie i Drammens tidende
I anledning 10-årsjubilet skriver DOTLs medlemmer kronikker i Drammens tidende. Serien gir leserne et innblikk i hva våre medlemmer er opptatt av og kommer til å gå gjennom hele året.

Bli med på bursdagsfeiring!

Tirsdag 8. mai  fyller DOTL 10 år! Da inviterer vi alle i våre medlemsorganisasjoner og alle andre som vil være med på en skikkelig bursdagsfeiring! Vi skal vandre gjennom byen, møtes på brua Ypsilon og avslutte feiringen med felles kveldsmat.