Det islamske fellesskap BiH (DzematDrammen)

islam   Islam    Medlem i: Muslimsk dialognettverk Norge

Etnisk dominans: bosnisk

Dzemat Drammen er del av Det Islamske fellesskap Bosnia i Norge. Fellesskapet/dzemat arbeider med å gi alle dem som praktiserer islam og for det meste er med bosnisk bakgrunn, muligheten og sted til å kunne samles og praktisere religionen sin. Lokalet i Drammen sentrum arrangerer fredagsbønn, barnaundervisning, samlinger i ramadan måneder... og møter, foredrag, dialog forumer osv. til både medlemer eller ikke medlemer.

Relevante artikler

Imam Dervis Vareslija i den bosniske moskeen: Det islamske fellesskap BiH (Dzemat Drammen)
– Jeg vil hjelpe folk

Når du bor i Asker, studerer i Bosnia og skal tjene folk fra Lillehammer i nord til Kongsberg i sør, blir det mange reisedager. Men imam Dervis Vareslija trives i jobben sin.

Kontaktinformasjon


Det islamske fellesskap BiH (DzematDrammen)
Nedre Storgata 65
3015 Drammen

Besøkstid: fredag 11-15, lørdag 11-15

Nettsted: www.izbih.no
epost:

Se også oversikt over alle medlemmer og oversikt over kontaktpersoner (kun tilgjengelig for innloggede medlemmer og andre som er gitt tilgang – dvs. utvalgte offentlig ansatte).

Kommende hendelser

Arrangementer her og hos samarbeidspartnere

Gode samtaler om fred

En kveld med god mat og gode samtaler ga både inspirasjon til videre arbeid og nye kjennskap.

Tar dere fine bilder?

Både vi i DOTL og Kunnskapsdepartementet vil gjerne ha tilsendt bilder fra deres daglige og festlige aktiviteter! Bildene skal helst være med mennesker, gjerne folk i aktivitet.

nyhetsbrev
Meld deg på nyhetsbrev

Nyhetsbrev er en god måte å få tilsendt informasjon relevant for deg og din organisasjon. Meld deg på DOTLs og andre nyhetsbrev!

Sammen for Norge er i gang!

Sammen for Norge er et nytt dialogprosjekt for ungdom og unge voksne i regi av Forandringshuset KFUK-M. Metoden i prosjektet er hentet fra  «Tillsammans för Sverige» som Fryshuset i Sverge har gjennomført i en årrekke med stor suksess.

Kronikkserie i Drammens tidende
I anledning 10-årsjubilet skriver DOTLs medlemmer kronikker i Drammens tidende. Serien gir leserne et innblikk i hva våre medlemmer er opptatt av og kommer til å gå gjennom hele året.

Bli med på bursdagsfeiring!

Tirsdag 8. mai  fyller DOTL 10 år! Da inviterer vi alle i våre medlemsorganisasjoner og alle andre som vil være med på en skikkelig bursdagsfeiring! Vi skal vandre gjennom byen, møtes på brua Ypsilon og avslutte feiringen med felles kveldsmat.