Human-etisk forbund, Drammen og Lier lokallag

sekulær/ateisme/agnostiker   Human-Etikk    Medlem i: Eget nasjonalt organ (modermenighet , nasjonal organisasjon e.l.), Samarbeidsrådet for tros- og livssynssamfunn (nasjonalt organ er medlem i STL)

Human-Etisk Forbund er et humanistisk livssynssamfunn som arbeider for å videreutvikle humanismen og bidra til at mennesker kan praktisere det humanistiske livssynet. Lokallaget i Lier arrangerer Humanistisk navnefest tre ganger årlig og Humanistisk konfirmasjon en helg i mai hvert år på Union scene. Lokallaget arrangerer av og til åpne temamøter eller medlemstreff.

Kontaktinformasjon

Human-etisk forbund, Drammen og Lier lokallag
Tollbugata 4
3044
telefon: 45 22 01 70

Besøkstid: har ikke fast besøkstid

Nettsted: human.no/fylker/buskerud/
epost: drammen.lier@human.no

Se også oversikt over alle medlemmer og oversikt over kontaktpersoner (kun tilgjengelig for innloggede medlemmer og andre som er gitt tilgang – dvs. utvalgte offentlig ansatte).

Kommende hendelser

Arrangementer her og hos samarbeidspartnere

Gode samtaler om fred

En kveld med god mat og gode samtaler ga både inspirasjon til videre arbeid og nye kjennskap.

Tar dere fine bilder?

Både vi i DOTL og Kunnskapsdepartementet vil gjerne ha tilsendt bilder fra deres daglige og festlige aktiviteter! Bildene skal helst være med mennesker, gjerne folk i aktivitet.

nyhetsbrev
Meld deg på nyhetsbrev

Nyhetsbrev er en god måte å få tilsendt informasjon relevant for deg og din organisasjon. Meld deg på DOTLs og andre nyhetsbrev!

Sammen for Norge er i gang!

Sammen for Norge er et nytt dialogprosjekt for ungdom og unge voksne i regi av Forandringshuset KFUK-M. Metoden i prosjektet er hentet fra  «Tillsammans för Sverige» som Fryshuset i Sverge har gjennomført i en årrekke med stor suksess.

Din tanke er fri

Bjørg Haaland, organisasjonssekretær Human-Etisk forbund Drammen og Lier skrev i sin kronikk: «Når mennesker med ulik nasjonalitet, hudfarge, livssyn og bakgrunn bor på samme sted, er det viktigere å konsentrere seg om hva som forener mer…

Kronikkserie i Drammens tidende
I anledning 10-årsjubilet skriver DOTLs medlemmer kronikker i Drammens tidende. Serien gir leserne et innblikk i hva våre medlemmer er opptatt av og kommer til å gå gjennom hele året.