Human-etisk forbund, Drammen og Lier lokallag

sekulær/ateisme/agnostiker   Human-Etikk    Medlem i: Eget nasjonalt organ (modermenighet , nasjonal organisasjon e.l.), Samarbeidsrådet for tros- og livssynssamfunn (nasjonalt organ er medlem i STL)

Human-Etisk Forbund er et humanistisk livssynssamfunn som arbeider for å videreutvikle humanismen og bidra til at mennesker kan praktisere det humanistiske livssynet. Lokallaget i Lier arrangerer Humanistisk navnefest tre ganger årlig og Humanistisk konfirmasjon en helg i mai hvert år på Union scene. Lokallaget arrangerer av og til åpne temamøter eller medlemstreff.

Kontaktinformasjon


Human-etisk forbund, Drammen og Lier lokallag
Tollbugata 4
3044
telefon: 45 22 01 70

Besøkstid: har ikke fast besøkstid

Nettsted: human.no/fylker/buskerud/
epost: drammen.lier@human.no

Se også oversikt over alle medlemmer og oversikt over kontaktpersoner (kun tilgjengelig for innloggede medlemmer og andre som er gitt tilgang – dvs. utvalgte offentlig ansatte).

Gode samtaler om fred

En kveld med god mat og gode samtaler ga både inspirasjon til videre arbeid og nye kjennskap.

Tar dere fine bilder?

Både vi i DOTL og Kunnskapsdepartementet vil gjerne ha tilsendt bilder fra deres daglige og festlige aktiviteter! Bildene skal helst være med mennesker, gjerne folk i aktivitet.

nyhetsbrev
Meld deg på nyhetsbrev

Nyhetsbrev er en god måte å få tilsendt informasjon relevant for deg og din organisasjon. Meld deg på DOTLs og andre nyhetsbrev!

Sammen for Norge er i gang!

Sammen for Norge er et nytt dialogprosjekt for ungdom og unge voksne i regi av Forandringshuset KFUK-M. Metoden i prosjektet er hentet fra  «Tillsammans för Sverige» som Fryshuset i Sverge har gjennomført i en årrekke med stor suksess.

Din tanke er fri

Bjørg Haaland, organisasjonssekretær Human-Etisk forbund Drammen og Lier skrev i sin kronikk: «Når mennesker med ulik nasjonalitet, hudfarge, livssyn og bakgrunn bor på samme sted, er det viktigere å konsentrere seg om hva som forener mer…

Kronikkserie i Drammens tidende
I anledning 10-årsjubilet skriver DOTLs medlemmer kronikker i Drammens tidende. Serien gir leserne et innblikk i hva våre medlemmer er opptatt av og kommer til å gå gjennom hele året.