Human-etisk forbund, Drammen og Lier lokallag

sekulær/ateisme/agnostiker   Human-Etikk    Medlem i: Eget nasjonalt organ (modermenighet , nasjonal organisasjon e.l.), Samarbeidsrådet for tros- og livssynssamfunn (nasjonalt organ er medlem i STL)

Human-Etisk Forbund er et humanistisk livssynssamfunn som arbeider for å videreutvikle humanismen og bidra til at mennesker kan praktisere det humanistiske livssynet. Lokallaget i Lier arrangerer Humanistisk navnefest tre ganger årlig og Humanistisk konfirmasjon en helg i mai hvert år på Union scene. Lokallaget arrangerer av og til åpne temamøter eller medlemstreff.

Kontaktinformasjon


Human-etisk forbund, Drammen og Lier lokallag
Tollbugata 4
3044
telefon: 45 22 01 70

Besøkstid: har ikke fast besøkstid

Nettsted: human.no/fylker/buskerud/
epost: drammen.lier@human.no

Se også oversikt over alle medlemmer og oversikt over kontaktpersoner (kun tilgjengelig for innloggede medlemmer og andre som er gitt tilgang – dvs. utvalgte offentlig ansatte).

Styremøte hos HEF
Styremøte hos HEF

Årets andre styremøte avholdes hos Human-etisk forbund. Møtet starter med livsdialog kl 18 og sakene behandles etter det. Vi skal bl.a. planlegge årsmøtet. Saksliste blir sendt på epost.

Styremøte hos Caritas
Styremøte hos Caritas

Årets første styremøte blir hos Caritas, i Cappelens gate 5 (huset imellom kirken og St. Josef hospital, Aleris). Møtet starter med livsdialog kl 18 og sakene behandles etter det. Vi skal bl.a. planlegge årsmøtet. Saksliste blir sendt på epost. 

Gode samtaler om fred

En kveld med god mat og gode samtaler ga både inspirasjon til videre arbeid og nye kjennskap.

Tar dere fine bilder?

Både vi i DOTL og Kunnskapsdepartementet vil gjerne ha tilsendt bilder fra deres daglige og festlige aktiviteter! Bildene skal helst være med mennesker, gjerne folk i aktivitet.

nyhetsbrev
Meld deg på nyhetsbrev

Nyhetsbrev er en god måte å få tilsendt informasjon relevant for deg og din organisasjon. Meld deg på DOTLs og andre nyhetsbrev!

Sammen for Norge er i gang!

Sammen for Norge er et nytt dialogprosjekt for ungdom og unge voksne i regi av Forandringshuset KFUK-M. Metoden i prosjektet er hentet fra  «Tillsammans för Sverige» som Fryshuset i Sverge har gjennomført i en årrekke med stor suksess.