St.Laurentius (Den romersk katolske kirke)

kristendom   Katolsk 

St. Laurentius katolske kirke er romersk katolsk underlagt Oslo katolske bispedømme. Kirken følger kirkens apostoliske tro basert på den Nikenske credo. Medlemmene kommer fra ca 50 forskjellige nasjoner og arbeider aktivt med integrering spesielt gjennom Caritas sin virksomhet og sjelesorg. Våre messer er åpne for alle og vi har messe på norsk mandag til fredag klokken 18, på polsk mandag til fredag klokken 19. I tillegg er det søndagsmesse hver lørdag og søndag. Vi oppfordrer til å gå inn på våre nettsider for ytterlige informasjon, www.katolsk.drammen eller www.katolsk.no og så gå inn på Drammen.

Relevante artikler

Pateren med et økumenisk hjerte

Fiender kan bli venner. De må bare lære hverandre å kjenne.

Kontaktinformasjon


St.Laurentius (Den romersk katolske kirke)
Cappelens gt. 1
3016 Drammen
telefon: 32 83 20 19

Besøkstid: Tirsdag til fredag mellom klokken 10 og 14.

Nettsted: Katolsk Drammen
epost: drammen@katolsk.no

Se også oversikt over alle medlemmer og oversikt over kontaktpersoner (kun tilgjengelig for innloggede medlemmer og andre som er gitt tilgang – dvs. utvalgte offentlig ansatte).

Kirker, templer og moskeer i Drammen og omegn
Den katolske menighet

Den katolske menighet St. Laurentius er åpent under festivalen: Lørdag 21. september kl 11.30: Omvisning. Buss videre til andre kirker.

Gode samtaler om fred

En kveld med god mat og gode samtaler ga både inspirasjon til videre arbeid og nye kjennskap.

Tar dere fine bilder?

Både vi i DOTL og Kunnskapsdepartementet vil gjerne ha tilsendt bilder fra deres daglige og festlige aktiviteter! Bildene skal helst være med mennesker, gjerne folk i aktivitet.

nyhetsbrev
Meld deg på nyhetsbrev

Nyhetsbrev er en god måte å få tilsendt informasjon relevant for deg og din organisasjon. Meld deg på DOTLs og andre nyhetsbrev!

Sammen for Norge er i gang!

Sammen for Norge er et nytt dialogprosjekt for ungdom og unge voksne i regi av Forandringshuset KFUK-M. Metoden i prosjektet er hentet fra  «Tillsammans för Sverige» som Fryshuset i Sverge har gjennomført i en årrekke med stor suksess.

Hjelp for innvandrere hos Caritas

Caritas St. Laurentius er den katolske kirken i Drammen sin hjelpeorganisasjon som blant annet arbeider for innvandrere. I høst tilbyr Caritas kurs for innvandrere.