Jesu Kristi kirke av siste dagers hellige

kristendom       Medlem i: Eget nasjonalt organ (modermenighet , nasjonal organisasjon e.l.)

Jesu Kristi Kirke av Siste Dagers Hellige er det offisielle navnet på religionen som ofte kalles mormonkirken. Vi tror først og fremst at Jesus Kristus er verdens Frelser og Guds Sønn. Selv om vår bakgrunn og våre erfaringer er forskjellige, er mormonene forenet ved sitt engasjement for Jesus Kristus. Du kan lese mer om oss her; https://www.mormon.org/nor Alle er velkomne å delta på våre søndagsmøter som starter kl 11:00 Elling Holsts gate 15 i Drammen. Vi treffes også på onsdager kl 18:00 - 20:30 for mer informelle aktiviteter.

Relevante artikler

En rolig sjel i en rastløs kropp
En rolig sjel i en rastløs kropp

Svenske Stefan Fromgren er stadig på farten – han liker utfordringer både fysisk og mentalt. Han søker positiv energi og balanse gjennom familie, jobb og omsorg for den enkelte.

Kontaktinformasjon


Jesu Kristi kirke av siste dagers hellige
Elling Holsts gate 15 Drammen
3022 Drammen

Besøkstid: Møter hver søndag fra 11.00-13.00

Nettsted: www.jesukristikirke.no/
epost: Jojobjerga@gmail.com

Se også oversikt over alle medlemmer og oversikt over kontaktpersoner (kun tilgjengelig for innloggede medlemmer og andre som er gitt tilgang – dvs. utvalgte offentlig ansatte).

Kirker, templer og moskeer i Drammen og omegn. Åpne hellige rom
Jesu Kristi kirke av siste dagers hellige

Åpent under festivalen: lørdag 21. september kl 12-14 Mulighet for omvisning. Deltakere på busstur kommer ca 12.20.

Mormons bok, teateret
Bruke tro til veiledning og problemløsning

Elisabeth B. Skare, informasjons- og samfunnskontakt for Jesu Kristi kirke av siste dagers hellige, forteller i DOTLs kronikkserie om hvordan kirken i stedet for å kritisere musikalen «Mormons bok», brukte humor og benyttet muligheten til å misjonere. Hun skriver at vi alle kan lære av dette:

Gode samtaler om fred

En kveld med god mat og gode samtaler ga både inspirasjon til videre arbeid og nye kjennskap.

Tar dere fine bilder?

Både vi i DOTL og Kunnskapsdepartementet vil gjerne ha tilsendt bilder fra deres daglige og festlige aktiviteter! Bildene skal helst være med mennesker, gjerne folk i aktivitet.

nyhetsbrev
Meld deg på nyhetsbrev

Nyhetsbrev er en god måte å få tilsendt informasjon relevant for deg og din organisasjon. Meld deg på DOTLs og andre nyhetsbrev!

Sammen for Norge er i gang!

Sammen for Norge er et nytt dialogprosjekt for ungdom og unge voksne i regi av Forandringshuset KFUK-M. Metoden i prosjektet er hentet fra  «Tillsammans för Sverige» som Fryshuset i Sverge har gjennomført i en årrekke med stor suksess.