Frelsesarmeen, Drammen korps

kristendom   Luthersk    Medlem i: Norges kristne råd

Frelsesarmeen Drammen - Kristen menighet med utstrakt sosialt arbeid åpen for alle. Har tilbud for alle aldersgrupper fra babyer til eldre.

Relevante artikler

Frelsesarmeen – suppe, såpe, frelse

Organisasjonen Frelsesarmeen har vært med i DOTL fra starten og da vi kom på besøk tok soldaten Heidi oss imot. Vi fikk stille henne spørsmål om både trossamfunnet og hennes personlige tro.

Kontaktinformasjon

Frelsesarmeen, Drammen korps
Thornegt 2
3015 Drammen
telefon: 32 89 80 30

Nettsted: www.frelsesarmeen.no
epost: drammen@frelsesarmeen.no

Se også oversikt over alle medlemmer og oversikt over kontaktpersoner (kun tilgjengelig for innloggede medlemmer og andre som er gitt tilgang – dvs. utvalgte offentlig ansatte).

Kirker, templer og moskeer i Drammen og omegn
Frelsesarmeen, Drammen korps

Frelsesarmeen, Drammen korps er åpent under festivalen: Under Drammen Sacred Music Festival ønsker menigheten gjester velkomne til å delta i eller observere det vanlige tilbudet:

Gode samtaler om fred

En kveld med god mat og gode samtaler ga både inspirasjon til videre arbeid og nye kjennskap.

Tar dere fine bilder?

Både vi i DOTL og Kunnskapsdepartementet vil gjerne ha tilsendt bilder fra deres daglige og festlige aktiviteter! Bildene skal helst være med mennesker, gjerne folk i aktivitet.

nyhetsbrev
Meld deg på nyhetsbrev

Nyhetsbrev er en god måte å få tilsendt informasjon relevant for deg og din organisasjon. Meld deg på DOTLs og andre nyhetsbrev!

Sammen for Norge er i gang!

Sammen for Norge er et nytt dialogprosjekt for ungdom og unge voksne i regi av Forandringshuset KFUK-M. Metoden i prosjektet er hentet fra  «Tillsammans för Sverige» som Fryshuset i Sverge har gjennomført i en årrekke med stor suksess.

Kronikkserie i Drammens tidende
I anledning 10-årsjubilet skriver DOTLs medlemmer kronikker i Drammens tidende. Serien gir leserne et innblikk i hva våre medlemmer er opptatt av og kommer til å gå gjennom hele året.