DNK Åssiden menighet

kristendom   Luthersk 

Logo DNK
Åssiden menighet ligger ca 4 km nord for Drammen sentrum. Menigheten har ca 8000 medlemmer. Vi har en arbeids-kirke bygget i 1967 og en sentralkirkegård. Foruten kirkelige tjenester ved dåp, vielse, gravferd og gudstjenester kan vi tilby våre medlemmer i alle aldersgrupper både undervisning og fellesskap. Menigheten har egen barnehage i underetasjen. Det tilbys trosopplæring for barn og unge frem til 18 år. Dette inkluderer faste ukentlige samlinger i mange speidergrupper (KFUK/KFUM), Søndagsskole, spesielle kirkedager med undervisning og læring for 4 åringer, 6 åringer, 7 og 8 åringer, 9 åringer, 10 åringer og 11 åringer, konfirmantundervisning for 14 åringer. Det er dessuten et stort musikalsk miljø i kirken, ...

Relevante artikler

Fra Indonesia til Åssiden
Fra Indonesia til Åssiden

Det hjelper ikke å si det som er sant og rett. Vi må gjøre det!

Kontaktinformasjon

DNK Åssiden menighet
Åkerveien 2
3024 Drammen
telefon: 32 98 92 00

Nettsted: www.drammen.kirken.no/assiden
epost: aasiden@drammen.kirken.no

Se også oversikt over alle medlemmer og oversikt over kontaktpersoner (kun tilgjengelig for innloggede medlemmer og andre som er gitt tilgang – dvs. utvalgte offentlig ansatte).

Kommende hendelser

Arrangementer her og hos samarbeidspartnere

Gode samtaler om fred

En kveld med god mat og gode samtaler ga både inspirasjon til videre arbeid og nye kjennskap.

Tar dere fine bilder?

Både vi i DOTL og Kunnskapsdepartementet vil gjerne ha tilsendt bilder fra deres daglige og festlige aktiviteter! Bildene skal helst være med mennesker, gjerne folk i aktivitet.

nyhetsbrev
Meld deg på nyhetsbrev

Nyhetsbrev er en god måte å få tilsendt informasjon relevant for deg og din organisasjon. Meld deg på DOTLs og andre nyhetsbrev!

Sammen for Norge er i gang!

Sammen for Norge er et nytt dialogprosjekt for ungdom og unge voksne i regi av Forandringshuset KFUK-M. Metoden i prosjektet er hentet fra  «Tillsammans för Sverige» som Fryshuset i Sverge har gjennomført i en årrekke med stor suksess.

Fra Indonesia til Åssiden
Fra Indonesia til Åssiden

Det hjelper ikke å si det som er sant og rett. Vi må gjøre det!

Kronikkserie i Drammens tidende
I anledning 10-årsjubilet skriver DOTLs medlemmer kronikker i Drammens tidende. Serien gir leserne et innblikk i hva våre medlemmer er opptatt av og kommer til å gå gjennom hele året.