DNK Åssiden menighet

kristendom   Luthersk 

Logo DNK
Åssiden menighet ligger ca 4 km nord for Drammen sentrum. Menigheten har ca 8000 medlemmer. Vi har en arbeids-kirke bygget i 1967 og en sentralkirkegård. Foruten kirkelige tjenester ved dåp, vielse, gravferd og gudstjenester kan vi tilby våre medlemmer i alle aldersgrupper både undervisning og fellesskap. Menigheten har egen barnehage i underetasjen. Det tilbys trosopplæring for barn og unge frem til 18 år. Dette inkluderer faste ukentlige samlinger i mange speidergrupper (KFUK/KFUM), Søndagsskole, spesielle kirkedager med undervisning og læring for 4 åringer, 6 åringer, 7 og 8 åringer, 9 åringer, 10 åringer og 11 åringer, konfirmantundervisning for 14 åringer. Det er dessuten et stort musikalsk miljø i kirken, ...

Relevante artikler

Fra Indonesia til Åssiden
Fra Indonesia til Åssiden

Det hjelper ikke å si det som er sant og rett. Vi må gjøre det!

Kontaktinformasjon


DNK Åssiden menighet
Åkerveien 2
3024 Drammen
telefon: 32 98 91 00

Nettsted: kirken.no/assiden
epost: post.drammen@kirken.no

Se også oversikt over alle medlemmer og oversikt over kontaktpersoner (kun tilgjengelig for innloggede medlemmer og andre som er gitt tilgang – dvs. utvalgte offentlig ansatte).

Gode samtaler om fred

En kveld med god mat og gode samtaler ga både inspirasjon til videre arbeid og nye kjennskap.

Tar dere fine bilder?

Både vi i DOTL og Kunnskapsdepartementet vil gjerne ha tilsendt bilder fra deres daglige og festlige aktiviteter! Bildene skal helst være med mennesker, gjerne folk i aktivitet.

nyhetsbrev
Meld deg på nyhetsbrev

Nyhetsbrev er en god måte å få tilsendt informasjon relevant for deg og din organisasjon. Meld deg på DOTLs og andre nyhetsbrev!

Sammen for Norge er i gang!

Sammen for Norge er et nytt dialogprosjekt for ungdom og unge voksne i regi av Forandringshuset KFUK-M. Metoden i prosjektet er hentet fra  «Tillsammans för Sverige» som Fryshuset i Sverge har gjennomført i en årrekke med stor suksess.

Fra Indonesia til Åssiden
Fra Indonesia til Åssiden

Det hjelper ikke å si det som er sant og rett. Vi må gjøre det!

Kronikkserie i Drammens tidende
I anledning 10-årsjubilet skriver DOTLs medlemmer kronikker i Drammens tidende. Serien gir leserne et innblikk i hva våre medlemmer er opptatt av og kommer til å gå gjennom hele året.