DNK Strømsø menighet

kristendom   Luthersk, Den norske kirke 

Logo DNK
En lokal menighet i Den norske kirke i Drammen sentrum og «Bykirken Strømsø», som er et åpen kirke - samarbeid mellom Strømsø menighet, Stiftelsen Kirkens Bymisjon i Drammen, Drammen Kirkelige Fellesråd og Drammen prosti

Kontaktinformasjon


DNK Strømsø menighet
Knoffs gate 2
3044 Drammen
telefon: 32 98 91 00

Besøkstid: ingen faste kontortider, men som regel åpent ti, ons og tors mellom 900 og 1400

Nettsted: kirken.no/stromso
epost: post.drammen@kirken.no

Se også oversikt over alle medlemmer og oversikt over kontaktpersoner (kun tilgjengelig for innloggede medlemmer og andre som er gitt tilgang – dvs. utvalgte offentlig ansatte).

Kirker, templer og moskeer i Drammen og omegn
Strømsø kirke

Åpent under festivalen: Det er mulig å få omvisning ved servering av middag kl 17 torsdag og fredag. I tillegg er det konsertert og gudstjenester gjennom hele uka.

Gode samtaler om fred

En kveld med god mat og gode samtaler ga både inspirasjon til videre arbeid og nye kjennskap.

Tar dere fine bilder?

Både vi i DOTL og Kunnskapsdepartementet vil gjerne ha tilsendt bilder fra deres daglige og festlige aktiviteter! Bildene skal helst være med mennesker, gjerne folk i aktivitet.

nyhetsbrev
Meld deg på nyhetsbrev

Nyhetsbrev er en god måte å få tilsendt informasjon relevant for deg og din organisasjon. Meld deg på DOTLs og andre nyhetsbrev!

Sammen for Norge er i gang!

Sammen for Norge er et nytt dialogprosjekt for ungdom og unge voksne i regi av Forandringshuset KFUK-M. Metoden i prosjektet er hentet fra  «Tillsammans för Sverige» som Fryshuset i Sverge har gjennomført i en årrekke med stor suksess.

Kronikkserie i Drammens tidende
I anledning 10-årsjubilet skriver DOTLs medlemmer kronikker i Drammens tidende. Serien gir leserne et innblikk i hva våre medlemmer er opptatt av og kommer til å gå gjennom hele året.