DNK Strømsgodset menighet

kristendom   Luthersk    Medlem i: Eget nasjonalt organ (modermenighet , nasjonal organisasjon e.l.), Norges kristne råd, Samarbeidsrådet for tros- og livssynssamfunn (nasjonalt organ er medlem i STL)

Etnisk dominans: norsk

Logo DNK
Strømsgodset menighet er en luthersk kristen menighet som dekker Grønland-, Danvik- og Gulskogenområdet i Drammen. Menighetens motto er Nær Kristus og nær livet. Vi har ukentlige gudstjenester, kor for både barn og voksne, ukentlige samlinger for eldre - med mer. Vi samarbeider også med Kirkens Bymisjon og Frelsesarmeen for å gjøre en forskjell for vanskeligstilte i byen vår.

Kontaktinformasjon


DNK Strømsgodset menighet
Grønland 101
3045 Drammen
telefon: 32 98 91 00

Besøkstid: Vanlig kontortid men det er alltid best å avtale besøk på forhand

Nettsted: kirken.no/stromsgodset
epost: post.drammen@kirken.no

Se også oversikt over alle medlemmer og oversikt over kontaktpersoner (kun tilgjengelig for innloggede medlemmer og andre som er gitt tilgang – dvs. utvalgte offentlig ansatte).

Strømsgodset kirke

Åpent under festivalen: mandag 15. september kl 18–21: Omvisning. Besøk gjerne nabomoskeene og baptistkirken samme kveld!

Gode samtaler om fred

En kveld med god mat og gode samtaler ga både inspirasjon til videre arbeid og nye kjennskap.

Tar dere fine bilder?

Både vi i DOTL og Kunnskapsdepartementet vil gjerne ha tilsendt bilder fra deres daglige og festlige aktiviteter! Bildene skal helst være med mennesker, gjerne folk i aktivitet.

nyhetsbrev
Meld deg på nyhetsbrev

Nyhetsbrev er en god måte å få tilsendt informasjon relevant for deg og din organisasjon. Meld deg på DOTLs og andre nyhetsbrev!

Sammen for Norge er i gang!

Sammen for Norge er et nytt dialogprosjekt for ungdom og unge voksne i regi av Forandringshuset KFUK-M. Metoden i prosjektet er hentet fra  «Tillsammans för Sverige» som Fryshuset i Sverge har gjennomført i en årrekke med stor suksess.

Kronikkserie i Drammens tidende
I anledning 10-årsjubilet skriver DOTLs medlemmer kronikker i Drammens tidende. Serien gir leserne et innblikk i hva våre medlemmer er opptatt av og kommer til å gå gjennom hele året.