DNK Nedre Eiker menighet

kristendom   Luthersk 

Logo DNK

Kontaktinformasjon


DNK Nedre Eiker menighet
Stensethalleen 1
3055 Krokstadelva
telefon: 32 98 91 00

Besøkstid: Hverdager 10-14

Nettsted: kirken.no/nedre-eiker
epost: post.drammen@kirken.no

Se også oversikt over alle medlemmer og oversikt over kontaktpersoner (kun tilgjengelig for innloggede medlemmer og andre som er gitt tilgang – dvs. utvalgte offentlig ansatte).

Gode samtaler om fred

En kveld med god mat og gode samtaler ga både inspirasjon til videre arbeid og nye kjennskap.

Tar dere fine bilder?

Både vi i DOTL og Kunnskapsdepartementet vil gjerne ha tilsendt bilder fra deres daglige og festlige aktiviteter! Bildene skal helst være med mennesker, gjerne folk i aktivitet.

nyhetsbrev
Meld deg på nyhetsbrev

Nyhetsbrev er en god måte å få tilsendt informasjon relevant for deg og din organisasjon. Meld deg på DOTLs og andre nyhetsbrev!

Sammen for Norge er i gang!

Sammen for Norge er et nytt dialogprosjekt for ungdom og unge voksne i regi av Forandringshuset KFUK-M. Metoden i prosjektet er hentet fra  «Tillsammans för Sverige» som Fryshuset i Sverge har gjennomført i en årrekke med stor suksess.

Kommunesammenslåing, fiendebilder og fremmedfrykt

Jan-Otto Eek, pensjonert prest fra Den norske kirke og styremedlem i DOTL, sammenlignet i sin kronikk fremmedfrykt og fiendebilder i forbindelse med kommunesammenslåing med det å møte mennesker med annen religion og kultur.

Kronikkserie i Drammens tidende
I anledning 10-årsjubilet skriver DOTLs medlemmer kronikker i Drammens tidende. Serien gir leserne et innblikk i hva våre medlemmer er opptatt av og kommer til å gå gjennom hele året.