DNK Nedre Eiker menighet

kristendom   Luthersk 

Logo DNK

Kontaktinformasjon


DNK Nedre Eiker menighet
Stensethalleen 1
3055 Krokstadelva
telefon: 32 98 91 00

Besøkstid: Hverdager 10-14

Nettsted: kirken.no/nedre-eiker
epost: post.drammen@kirken.no

Se også oversikt over alle medlemmer og oversikt over kontaktpersoner (kun tilgjengelig for innloggede medlemmer og andre som er gitt tilgang – dvs. utvalgte offentlig ansatte).

Kommende hendelser

Arrangementer her og hos samarbeidspartnere

Gode samtaler om fred

En kveld med god mat og gode samtaler ga både inspirasjon til videre arbeid og nye kjennskap.

Tar dere fine bilder?

Både vi i DOTL og Kunnskapsdepartementet vil gjerne ha tilsendt bilder fra deres daglige og festlige aktiviteter! Bildene skal helst være med mennesker, gjerne folk i aktivitet.

nyhetsbrev
Meld deg på nyhetsbrev

Nyhetsbrev er en god måte å få tilsendt informasjon relevant for deg og din organisasjon. Meld deg på DOTLs og andre nyhetsbrev!

Sammen for Norge er i gang!

Sammen for Norge er et nytt dialogprosjekt for ungdom og unge voksne i regi av Forandringshuset KFUK-M. Metoden i prosjektet er hentet fra  «Tillsammans för Sverige» som Fryshuset i Sverge har gjennomført i en årrekke med stor suksess.

Kommunesammenslåing, fiendebilder og fremmedfrykt

Jan-Otto Eek, pensjonert prest fra Den norske kirke og styremedlem i DOTL, sammenlignet i sin kronikk fremmedfrykt og fiendebilder i forbindelse med kommunesammenslåing med det å møte mennesker med annen religion og kultur.

Kronikkserie i Drammens tidende
I anledning 10-årsjubilet skriver DOTLs medlemmer kronikker i Drammens tidende. Serien gir leserne et innblikk i hva våre medlemmer er opptatt av og kommer til å gå gjennom hele året.