DNK Mjøndalen menighet

kristendom   luthersk 

Logo DNK
Mjøndalen menighet ligger i Drammen kommune. Mjøndalen sokn ligger vakkert til vest for Drammen. Vi har ca. 6500 medlemmer. Vi holder gudstjeneste hver søndag der det ofte er dåp og stort sett alltid nattverd. Ca. en gang i måneden har vi gudstjeneste som er spesielt tilrettelagt for barn. Vi har konfirmasjon to helger i september hvert år. Vi tilbyr mange ulike aktiviteter og et mangfold av kulturarrangementer for barn, ungdom og voksne.
Mjøndalen menighet hører til Drammen prosti. Prosten har sitt kontor i Drammen. Vi tilhører Tunsberg bispedømme.

Kontaktinformasjon


DNK Mjøndalen menighet
Vikveien 1
3050 Mjøndalen
telefon: 32 98 91 00

Besøkstid: Kl. 10.00-14.00 mandag-fredag

Nettsted: kirken.no/mjondalen
epost: post.drammen@kirken.no

Se også oversikt over alle medlemmer og oversikt over kontaktpersoner (kun tilgjengelig for innloggede medlemmer og andre som er gitt tilgang – dvs. utvalgte offentlig ansatte).

Gode samtaler om fred

En kveld med god mat og gode samtaler ga både inspirasjon til videre arbeid og nye kjennskap.

Tar dere fine bilder?

Både vi i DOTL og Kunnskapsdepartementet vil gjerne ha tilsendt bilder fra deres daglige og festlige aktiviteter! Bildene skal helst være med mennesker, gjerne folk i aktivitet.

nyhetsbrev
Meld deg på nyhetsbrev

Nyhetsbrev er en god måte å få tilsendt informasjon relevant for deg og din organisasjon. Meld deg på DOTLs og andre nyhetsbrev!

Sammen for Norge er i gang!

Sammen for Norge er et nytt dialogprosjekt for ungdom og unge voksne i regi av Forandringshuset KFUK-M. Metoden i prosjektet er hentet fra  «Tillsammans för Sverige» som Fryshuset i Sverge har gjennomført i en årrekke med stor suksess.

Kommunesammenslåing, fiendebilder og fremmedfrykt

Jan-Otto Eek, pensjonert prest fra Den norske kirke og styremedlem i DOTL, sammenlignet i sin kronikk fremmedfrykt og fiendebilder i forbindelse med kommunesammenslåing med det å møte mennesker med annen religion og kultur.

Kronikkserie i Drammens tidende
I anledning 10-årsjubilet skriver DOTLs medlemmer kronikker i Drammens tidende. Serien gir leserne et innblikk i hva våre medlemmer er opptatt av og kommer til å gå gjennom hele året.