DNK Mjøndalen menighetsråd

kristendom    

Logo DNK
Mjøndalen menighet ligger i Nedre Eiker kommune. Nedre Eiker kommune ligger vakkert til vest for Drammen, på begge sider av Drammenselva. Vi har ca. 6500 medlemmer. Vi holder gudstjeneste hver søndag der det ofte er dåp og stort sett alltid nattverd. Ca. en gang i måneden har vi gudstjeneste som er spesielt tilrettelagt for barn. Vi har konfirmasjon en helg i mai hvert år. Vi tilbyr mange ulike aktiviteter og et mangfold av kulturarrangementer for barn, ungdom og voksne.
Mjøndalen menighet hører til Eiker prosti, som består av Den norske kirkes menigheter i Nedre Eiker, Øvre Eiker, Modum, Sigdal og Krødsherad. Prosten har sitt kontor i Hokksund. Vi tilhører Tunsberg bispedømme, ...

Kontaktinformasjon

DNK Mjøndalen menighetsråd
Vikveien 1
3050 Mjøndalen
telefon: 32 23 68 60

Besøkstid: Kl. 10.00-14.00 mandag-fredag

Nettsted: www.mjondalenkirken.no
epost: mjondalen.kirkekontor@neiker.no

Se også oversikt over alle medlemmer og
oversikt over kontaktpersoner (kun tilgjengelig for innloggede medlemmer og andre som er gitt tilgang – dvs. utvalgte offentlig ansatte).

Kommende hendelser

Arrangementer her og hos samarbeidspartnere

Gode samtaler om fred

En kveld med god mat og gode samtaler ga både inspirasjon til videre arbeid og nye kjennskap.

Tar dere fine bilder?

Både vi i DOTL og Kunnskapsdepartementet vil gjerne ha tilsendt bilder fra deres daglige og festlige aktiviteter! Bildene skal helst være med mennesker, gjerne folk i aktivitet.

nyhetsbrev
Meld deg på nyhetsbrev

Nyhetsbrev er en god måte å få tilsendt informasjon relevant for deg og din organisasjon. Meld deg på DOTLs og andre nyhetsbrev!

Sammen for Norge er i gang!

Sammen for Norge er et nytt dialogprosjekt for ungdom og unge voksne i regi av Forandringshuset KFUK-M. Metoden i prosjektet er hentet fra  «Tillsammans för Sverige» som Fryshuset i Sverge har gjennomført i en årrekke med stor suksess.

Bli med på bursdagsfeiring!

Tirsdag 8. mai  fyller DOTL 10 år! Da inviterer vi alle i våre medlemsorganisasjoner og alle andre som vil være med på en skikkelig bursdagsfeiring! Vi skal vandre gjennom byen, møtes på brua Ypsilon og avslutte feiringen med felles kveldsmat. 

Ledermøte 17. april

DOTL har gleden av å tilby lederne i våre medlemsorganisasjoner en ny møteplass: ledermøte. Det første møtet er tirsdag 17. april kl. 19.00 i Fjell kirke. Kom, lær og få nye venner!