DNK Fjell menighet

kristendom   luthersk    Medlem i: Eget nasjonalt organ (modermenighet , nasjonal organisasjon e.l.)

Etnisk dominans: norsk

Logo DNK
Fjell menighet er en den av Den norske kirke. Vi vil være et møtested for alle som bor i vår bydel. Også for de mange som ikke deler den kristne tro. Derfor arbeider vi med ulike aktiviteter og ønsker at alle skal føle seg velkommen.

Relevante artikler

En kirke for alle

Da Ivar Flaten nærmet seg 50 mente han at det var på tide å finne ut hva han skulle gjøre når han ble stor. Dét kan Drammen være glad for.

Kontaktinformasjon

DNK Fjell menighet
Solsvingen 90
3034 Drammen
telefon: 32 98 91 00

Nettsted: www.fjellkirke.no
epost: post@fjellkirke.no

Se også oversikt over kontaktpersoner (kun tilgjengelig for innloggede medlemmer og andre som er gitt tilgang – dvs. utvalgte offentlig ansatte).

Gode samtaler om fred

En kveld med god mat og gode samtaler ga både inspirasjon til videre arbeid og nye kjennskap.

Bilde fra Roast
Roast – ungdom griller maktpersoner

DOTL støtter ungdomsprosjektet Roast som samler ungdom i Drammen til ulike arrangement. Her forteller arrangørene hva Roast er.

Iftar og dialog sommeren 2018

Vi går mot avslutning av en lang og krevende fastemåned. Tirsdag hadde vi styremøte i Drammen og omegn tros- og livssynsforum (DOTL) i Det Tyrkiske trossamfunn i Rømers vei der en av styremedlemmene, Mustafa Gezen er nestleder.

Ledermøte 17. april

DOTL har gleden av å tilby lederne i våre medlemsorganisasjoner en ny møteplass: ledermøte. Det første møtet er tirsdag 17. april kl. 19.00 i Fjell kirke. Kom, lær og få nye venner!

Viktige datoer i 2018
Viktige datoer i 2018

Hold av disse viktige datoene!

Velkommen til «Sammen for fred» i november!

Gled dere til lørdag 17. november 2018! Da samles vi – uavhengig av tro og livssyn – i Drammen sentrum til en kveld med god mat, god musikk og godt fellesskap.