DNK Bragernes menighet

kristendom   Luthersk- Evangelisk 

Logo DNK
Bragernes menighet tilhører Den Norske Kirke og er en bymenighet i sentrum av Drammen med i underkant av 8000 medlemmer. Menigheten har 1 gudshus: Bragernes Kirke som også er hovedkirke i Drammen prosti. Kirken er tegnet av E.R.D. Norgrenn og er en nygotisk langkirke fra 1871. I tillegg eier menigheten Bragernes Menighetshus i Kirkegata 7 og eiendommen Albumgården i Albumsgate 8 som huser eldreboliger og kontorlokaler. Gudstjenesten er ukens høydepunkt, og det er et rikt og variert gudstjenesteliv i Bragernes. Det er også stor aktivitet på musikkfronten i og med at vi har kor for alle aldersgrupper. Bragernes Kirke er også en sentral aktør i deler av Drammens kulturliv. Diakoniarbeidet står også sterkt med aktiviteter som arbeidsterapi for eldre og voksende grønn satsing på urban dyrking og hagebruk Menigheten satser på å ha en tilgjengelig og åpen kirke. Bragernes menighet har vennskapsmenigheter i Den koptiske kirke i Egypt og i den anglikanske kirke i Great Totham, ...

Kontaktinformasjon

DNK Bragernes menighet
Kirkegata 7
3016 Drammen
telefon: 32 98 91 80

Besøkstid: (Avvik kan forekomme) Man 12:00- 13:00, tirs - tors 12:00-18:00, gre 12:00- 13:00, lør 12:00-18:00, søn 10:00- 18:00

Nettsted: bragerneskirke.no
epost: post.drammen@kirken.no

Se også oversikt over alle medlemmer og oversikt over kontaktpersoner (kun tilgjengelig for innloggede medlemmer og andre som er gitt tilgang – dvs. utvalgte offentlig ansatte).

Kommende hendelser

Arrangementer her og hos samarbeidspartnere

Gode samtaler om fred

En kveld med god mat og gode samtaler ga både inspirasjon til videre arbeid og nye kjennskap.

Bilde fra Roast
Roast – ungdom griller maktpersoner

DOTL støtter ungdomsprosjektet Roast som samler ungdom i Drammen til ulike arrangement. Her forteller arrangørene hva Roast er.

Tar dere fine bilder?

Både vi i DOTL og Kunnskapsdepartementet vil gjerne ha tilsendt bilder fra deres daglige og festlige aktiviteter! Bildene skal helst være med mennesker, gjerne folk i aktivitet.

nyhetsbrev
Meld deg på nyhetsbrev

Nyhetsbrev er en god måte å få tilsendt informasjon relevant for deg og din organisasjon. Meld deg på DOTLs og andre nyhetsbrev!

Sammen for Norge er i gang!

Sammen for Norge er et nytt dialogprosjekt for ungdom og unge voksne i regi av Forandringshuset KFUK-M. Metoden i prosjektet er hentet fra  «Tillsammans för Sverige» som Fryshuset i Sverge har gjennomført i en årrekke med stor suksess.

Iftar og dialog sommeren 2018

Vi går mot avslutning av en lang og krevende fastemåned. Tirsdag hadde vi styremøte i Drammen og omegn tros- og livssynsforum (DOTL) i Det Tyrkiske trossamfunn i Rømers vei der en av styremedlemmene, Mustafa Gezen er nestleder.