DNK Bragernes menighet

kristendom   Luthersk- Evangelisk 

Logo DNK
Bragernes menighet tilhører Den Norske Kirke og er en bymenighet i sentrum av Drammen med i underkant av 8000 medlemmer. Menigheten har 1 gudshus: Bragernes Kirke som også er hovedkirke i Drammen prosti. Kirken er tegnet av E.R.D. Norgrenn og er en nygotisk langkirke fra 1871. I tillegg eier menigheten Bragernes Menighetshus i Kirkegata 7 og eiendommen Albumgården i Albumsgate 8 som huser eldreboliger og kontorlokaler. Gudstjenesten er ukens høydepunkt, og det er et rikt og variert gudstjenesteliv i Bragernes. Det er også stor aktivitet på musikkfronten i og med at vi har kor for alle aldersgrupper. Bragernes Kirke er også en sentral aktør i deler av Drammens kulturliv. Diakoniarbeidet står også sterkt med aktiviteter som arbeidsterapi for eldre og voksende grønn satsing på urban dyrking og hagebruk Menigheten satser på å ha en tilgjengelig og åpen kirke. Bragernes menighet har vennskapsmenigheter i Den koptiske kirke i Egypt og i den anglikanske kirke i Great Totham, ...

Kontaktinformasjon


DNK Bragernes menighet
Kirkegata 7
3016 Drammen
telefon: 32 98 91 00

Besøkstid: (Avvik kan forekomme) Man 12:00- 13:00, tirs - tors 12:00-18:00, gre 12:00- 13:00, lør 12:00-18:00, søn 10:00- 18:00

Nettsted: kirken.no/bragernes
epost: post.drammen@kirken.no

Se også oversikt over alle medlemmer og oversikt over kontaktpersoner (kun tilgjengelig for innloggede medlemmer og andre som er gitt tilgang – dvs. utvalgte offentlig ansatte).

Gode samtaler om fred

En kveld med god mat og gode samtaler ga både inspirasjon til videre arbeid og nye kjennskap.

Bilde fra Roast
Roast – ungdom griller maktpersoner

DOTL støtter ungdomsprosjektet Roast som samler ungdom i Drammen til ulike arrangement. Her forteller arrangørene hva Roast er.

Tar dere fine bilder?

Både vi i DOTL og Kunnskapsdepartementet vil gjerne ha tilsendt bilder fra deres daglige og festlige aktiviteter! Bildene skal helst være med mennesker, gjerne folk i aktivitet.

nyhetsbrev
Meld deg på nyhetsbrev

Nyhetsbrev er en god måte å få tilsendt informasjon relevant for deg og din organisasjon. Meld deg på DOTLs og andre nyhetsbrev!

Sammen for Norge er i gang!

Sammen for Norge er et nytt dialogprosjekt for ungdom og unge voksne i regi av Forandringshuset KFUK-M. Metoden i prosjektet er hentet fra  «Tillsammans för Sverige» som Fryshuset i Sverge har gjennomført i en årrekke med stor suksess.

Iftar og dialog sommeren 2018

Vi går mot avslutning av en lang og krevende fastemåned. Tirsdag hadde vi styremøte i Drammen og omegn tros- og livssynsforum (DOTL) i Det Tyrkiske trossamfunn i Rømers vei der en av styremedlemmene, Mustafa Gezen er nestleder.