Adventkirken Mjøndalen

kristendom    

Syvendedags Adventistkirken er et verdensomspennende kristent trossamfunn med 20 millioner medlemmer fordelt på 132 000 menigheter i 232 land/territorier anerkjent av FN. Adventistkirkens virksomhet omfatter utdannelsesinstitusjoner fra barnehage til universitetsnivå, matproduksjon, helse/omsorg og media (publikasjoner, radio, TV). Lokalt er vi en menighet med noe over 200 medlemmer som møtes ukentlig i vår nye kirke i Mjøndalen. I tillegg til andre aktiviteter, møtes vi hver lørdag til bibelstudium kl. 10.00 og gudstjeneste kl. 11.15.

Kontaktinformasjon


Adventkirken Mjøndalen
Fjerdingen 1
3050 Mjøndalen
telefon: 91 56 24 02

Besøkstid: Menighetskontoret er vanligvis betjent på hverdager mellom kl. 8.00 og 14.00. Ring gjerne pastor Reidar J. Kvinge, tlf. 915 62 402, for nærmere avtale.

Nettsted: www.msda.no
epost:

Se også oversikt over alle medlemmer og oversikt over kontaktpersoner (kun tilgjengelig for innloggede medlemmer og andre som er gitt tilgang – dvs. utvalgte offentlig ansatte).

Mjøndalen adventkirke
Adventkirken

Åpent under festivalen: Lørdag 21. september kl 14–16: omvisning, enkel servering i forbindelse med busstur og ellers. Bli gjerne med på busstur.

Gode samtaler om fred

En kveld med god mat og gode samtaler ga både inspirasjon til videre arbeid og nye kjennskap.

Tar dere fine bilder?

Både vi i DOTL og Kunnskapsdepartementet vil gjerne ha tilsendt bilder fra deres daglige og festlige aktiviteter! Bildene skal helst være med mennesker, gjerne folk i aktivitet.

nyhetsbrev
Meld deg på nyhetsbrev

Nyhetsbrev er en god måte å få tilsendt informasjon relevant for deg og din organisasjon. Meld deg på DOTLs og andre nyhetsbrev!

Sammen for Norge er i gang!

Sammen for Norge er et nytt dialogprosjekt for ungdom og unge voksne i regi av Forandringshuset KFUK-M. Metoden i prosjektet er hentet fra  «Tillsammans för Sverige» som Fryshuset i Sverge har gjennomført i en årrekke med stor suksess.

Kronikkserie i Drammens tidende
I anledning 10-årsjubilet skriver DOTLs medlemmer kronikker i Drammens tidende. Serien gir leserne et innblikk i hva våre medlemmer er opptatt av og kommer til å gå gjennom hele året.