Adventkirken Mjøndalen

kristendom    

Syvendedags Adventistkirken er et verdensomspennende kristent trossamfunn med 20 millioner medlemmer fordelt på 132 000 menigheter i 232 land/territorier anerkjent av FN. Adventistkirkens virksomhet omfatter utdannelsesinstitusjoner fra barnehage til universitetsnivå, matproduksjon, helse/omsorg og media (publikasjoner, radio, TV). Lokalt er vi en menighet med noe over 200 medlemmer som møtes ukentlig i vår nye kirke i Mjøndalen. I tillegg til andre aktiviteter, møtes vi hver lørdag til bibelstudium kl. 10.00 og gudstjeneste kl. 11.15.

Kontaktinformasjon

Adventkirken Mjøndalen
Fjerdingen 1
3050 Mjøndalen
telefon: 91 56 24 02

Besøkstid: Menighetskontoret er vanligvis betjent på hverdager mellom kl. 8.00 og 14.00. Ring gjerne pastor Reidar J. Kvinge, tlf. 915 62 402, for nærmere avtale.

Nettsted: www.msda.no
epost:

Se også oversikt over kontaktpersoner (kun tilgjengelig for innloggede medlemmer og andre som er gitt tilgang – dvs. utvalgte offentlig ansatte).

Gode samtaler om fred

En kveld med god mat og gode samtaler ga både inspirasjon til videre arbeid og nye kjennskap.

Tar dere fine bilder?

Både vi i DOTL og Kunnskapsdepartementet vil gjerne ha tilsendt bilder fra deres daglige og festlige aktiviteter! Bildene skal helst være med mennesker, gjerne folk i aktivitet.

nyhetsbrev
Meld deg på nyhetsbrev

Nyhetsbrev er en god måte å få tilsendt informasjon relevant for deg og din organisasjon. Meld deg på DOTLs og andre nyhetsbrev!

Sammen for Norge er i gang!

Sammen for Norge er et nytt dialogprosjekt for ungdom og unge voksne i regi av Forandringshuset KFUK-M. Metoden i prosjektet er hentet fra  «Tillsammans för Sverige» som Fryshuset i Sverge har gjennomført i en årrekke med stor suksess.

Kronikkserie i Drammens tidende
I anledning 10-årsjubilet skriver DOTLs medlemmer kronikker i Drammens tidende. Serien gir leserne et innblikk i hva våre medlemmer er opptatt av og kommer til å gå gjennom hele året.

Bli med på bursdagsfeiring!

Tirsdag 8. mai  fyller DOTL 10 år! Da inviterer vi alle i våre medlemsorganisasjoner og alle andre som vil være med på en skikkelig bursdagsfeiring! Vi skal vandre gjennom byen, møtes på brua Ypsilon og avslutte feiringen med felles kveldsmat.