Det Tyrkiske Trossamfunnet i Drammen og Omegn

islam   Sunni 

Etnisk dominans: norsk, tyrkisk, Pakistanere, afganere, turkmenere

Det Tyrkiske Trossamfunnet i Drammen og Omegn er et muslimsk trossamfunn som har sunni retning. Moskeen er åpent alle dager for bønn. Det er 5 bønner daglig som imamen er tilstede under bønnen. Vi har koran, leksehjelp og kultur undervisning for damer, barn og ungdom gjennom hele året. Arrangerer diverse konferanser gjennom hele året med forskjellige temaer. Under hele Ramazan (faste måneden) har foreningen iftar (servering av mat etter solnedgang) som er åpent for alle. Arrangerer haj og umre reiser for muslimer gjennom Diyanet. Tar i mot besøk fra skoler som ønsker å lære mer om islam eller har spørsmål om islam som de lurer på (ungdomsskoler, videregående og høyskoler).
Kvinnelig, norsk teolog i moské

For 5-6 år siden startet Aisegul Kømurcu sin teologisk utdannelse i Tyrkia og er nå klar til å gå inn i jobb i Det tyrkiske trossamfunnet. Hun jobber for tiden som frivillig medarbeider inntil ledelsen i Diyanet bestemmer hvor hun skal ta sin første tjeneste.

Kontaktinformasjon


Det Tyrkiske Trossamfunnet i Drammen og Omegn
Rømersvei4
3016 Drammen
telefon: 46 63 23 52

Besøkstid: Kan kontaktes på telefon eller komme innom vedbønnetider.

Nettsted: www.diyanetdrammen.com
epost: post@diyanetdrammen.com

Se også oversikt over alle medlemmer og oversikt over kontaktpersoner (kun tilgjengelig for innloggede medlemmer og andre som er gitt tilgang – dvs. utvalgte offentlig ansatte).

Mjøndalen adventkirke
Adventkirken

Åpent under festivalen: Lørdag 21. september kl 14–16: omvisning, enkel servering i forbindelse med busstur og ellers. Bli gjerne med på busstur.

Gode samtaler om fred

En kveld med god mat og gode samtaler ga både inspirasjon til videre arbeid og nye kjennskap.

Tar dere fine bilder?

Både vi i DOTL og Kunnskapsdepartementet vil gjerne ha tilsendt bilder fra deres daglige og festlige aktiviteter! Bildene skal helst være med mennesker, gjerne folk i aktivitet.

nyhetsbrev
Meld deg på nyhetsbrev

Nyhetsbrev er en god måte å få tilsendt informasjon relevant for deg og din organisasjon. Meld deg på DOTLs og andre nyhetsbrev!

Sammen for Norge er i gang!

Sammen for Norge er et nytt dialogprosjekt for ungdom og unge voksne i regi av Forandringshuset KFUK-M. Metoden i prosjektet er hentet fra  «Tillsammans för Sverige» som Fryshuset i Sverge har gjennomført i en årrekke med stor suksess.

Kronikkserie i Drammens tidende
I anledning 10-årsjubilet skriver DOTLs medlemmer kronikker i Drammens tidende. Serien gir leserne et innblikk i hva våre medlemmer er opptatt av og kommer til å gå gjennom hele året.