Metodistkirken i Drammen

kristendom   metodistisk    Medlem i: Eget nasjonalt organ (modermenighet , nasjonal organisasjon e.l.)

Metodistkirken i Drammen er en del av en verdensvid kirke. Vi har barnedåp, feirer nattverd, gudstjenester hver søndag, driver sosialt arbeid blant barn, ungdom og eldre. Har bibelgruppe, kor, meditasjonsgruppe. Vår visjon er å være «en menighet med kjærlighet, omsorg og respekt» for mennesker. Menigheten har et godt fellesskap og er glad for stadig nye som ønsker å tilhøre vår menighet. Vi har gratis konfirmasjon for alle uten at de trenger å være døpt. Vi ser på det å ta samfunnsansvar som en del av vårt oppdrag om å «forandre verden». Vi har internasjonal kvinnegruppe og to muslimer i vårt fellesskap.

Kontaktinformasjon


Metodistkirken i Drammen
Tordenskioldsgate 102-104
3044 Drammen
telefon: 47 06 16 75

Besøkstid: Presten er åpen for samtale etter avtale. Ellers har vi gudstjenester og andre samlinger ukentlig.

Nettsted: http://www.metodistkirken.no/drammen
epost: unni.vestol@metodistkirken.no

Se også oversikt over alle medlemmer og oversikt over kontaktpersoner (kun tilgjengelig for innloggede medlemmer og andre som er gitt tilgang – dvs. utvalgte offentlig ansatte).

Se også oversikt over kontaktpersoner (kun tilgjengelig for innloggede medlemmer og andre som er gitt tilgang – dvs. utvalgte offentlig ansatte).

Gode samtaler om fred

En kveld med god mat og gode samtaler ga både inspirasjon til videre arbeid og nye kjennskap.

Kirkegår
Allehelgensdag

Anne Grete Spæren Rørvik, metodistprest i Drammen, tidligere sykehusprest i Den norske kirke, skrev om døden, sorg og markeringer i DOTLs kronikkserie.

Tar dere fine bilder?

Både vi i DOTL og Kunnskapsdepartementet vil gjerne ha tilsendt bilder fra deres daglige og festlige aktiviteter! Bildene skal helst være med mennesker, gjerne folk i aktivitet.

nyhetsbrev
Meld deg på nyhetsbrev

Nyhetsbrev er en god måte å få tilsendt informasjon relevant for deg og din organisasjon. Meld deg på DOTLs og andre nyhetsbrev!

Sammen for Norge er i gang!

Sammen for Norge er et nytt dialogprosjekt for ungdom og unge voksne i regi av Forandringshuset KFUK-M. Metoden i prosjektet er hentet fra  «Tillsammans för Sverige» som Fryshuset i Sverge har gjennomført i en årrekke med stor suksess.

Iftar og dialog sommeren 2018

Vi går mot avslutning av en lang og krevende fastemåned. Tirsdag hadde vi styremøte i Drammen og omegn tros- og livssynsforum (DOTL) i Det Tyrkiske trossamfunn i Rømers vei der en av styremedlemmene, Mustafa Gezen er nestleder.