Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Ypsilon-samtale: Møtestedene våre

tor. 28. jan. 2021 @ 19:00 - 21:00

Hvorfor er det viktig å jobbe for å skape møteplasser, hva særpreger disse ulike møteplassene og hvordan det siste året har påvirket arbeidet. Hva gjør vi nå?

Koronaviruset har nå i et år begrenset mulighetene for å møtes slik vi er vant til og som vi har behov for. I denne samtalen snakker dialogprest Ivar Flaten med tre personer som er sentrale for å skape møteplasser i vårt område.

  • Monica Nyhus jobber som avdelingsleder på Drammensbiblioteket og har ledet moderniseringen og oppgraderingen av biblioteket de siste årene. Det er nå åpnere og mer tilgjengelig enn noen gang før.
  • Ana Maria Sliva Harper er mangeårig leder av Drammen minoritetsråd og har de siste årene vært sentral i Globusfestivalen.
  • Martin Vestøl er leder for Drammen og omegn tros- og livssynsforum og har sin forankring i metodistkirken.

Vi vil bli litt mer kjent med personene og snakke om hva som er drivkraften deres.

Komponist og musiker Ole Jørn Myklebust bidrar med to av sine viser. (Han er også mannen bak musikken til podkasten Ypsilonsamtaler.)

Samtalen kan følges i direktesending fra Drammen bibliotek på Papirbredden.

https://www.facebook.com/events/271140747739255


Det blir 10 åpne møter i 2021 som et samarbeid mellom DOTL, Kirkelig dialogsenter Drammen og Drammensbibliotekene. Møtene starter med en samtale mellom dialogprest Ivar Flaten og noen gjester om spesifikke tema. Denne samtalen blir til podkasten Ypsilonsamtaler.

Det blir kulturinnslag ved Drammen kulturskole etter samtalen på scenen. Deretter deles publikum i mindre grupper som har livsdialog/samtaler om dagens tema.

Foto: Tom Atle Bordevik

Detaljer

Dato:
tor. 28. jan. 2021
Tid
19:00 - 21:00
Kategorier for Arrangement:
, ,
Arrangement Tags:

Arrangører

Kirkelig dialogsenter Drammen
DOTL

Sted

Drammen bibliotek
Grønland 58
Drammen, 3045 Norway
+ Google-kart
View Sted Website