Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Hindu Sanatan Mandir – tyrkisk moské – katolsk kirke

man. 20. sep. 2021 @ 17:00 - 20:30

Gratis

På Bragernes-siden av elva er nesten alle religioner representert, vi besøker tre av dem.

Når: mandag 20.september kl. 17.00 – 20.30

Oppmøte kl 17: Utenfor hindutempelet i Landfalløya 109. Vi starter med en omvisning i tempelet og informasjon om hindusime og tradisjoner fra Nord-India. Enkel bevertning.

Etter en time går turen videre til den tyrkiske moskeen. NB! Ikke fellestransport, bruk egen sykkel, bil eller rutebuss kl 1818, 1820 eller 1826.

Kl 18.30 får vi omvisning i den tyrkiske moskeen (tidligere adventkirke) og informasjon om islam og tyrkisk kultur. Fra moskeen er det en kort spasertur til den katolske kirken. Det tyrkiske trossamfunnet i Drammen og omegn (Diyanet Drammen) har adresse Rømers vei 4, 3016 Drammen.

Kl 19.30 besøker vi den katolske kirken, etter at deres feiring av kveldsmesse er ferdig. Vi får også omvisning i menighetens andre lokaler og informasjon om den katolske kirkes arbeid i Drammen. St. Laurentius kirke sin adresse: Cappelens gate 1, 3016 Drammen

Praktisk informasjon: Vi ber om at besøkende går kledd i klær som dekker overkroppen t.o.m. skuldrene og bukser/skjørt som går nedenfor knærne. I moskeen og tempelet tar vi av sko ved inngangen, bruk sokker. I tempelet sitter vi på gulvet, ev. stol for de som trenger det. Det er ikke nødvendig å dekke til hodet noen av stedene.

Turen er en del av Drammen Sacred Music Festival, bli gjerne med på de andre turene i Åpne hellige rom også. Obligatorisk påmelding!

Inviter gjerne med venner ved å sende dem lenken hit eller inviter dem via Facebook.

Detaljer

Dato:
man. 20. sep. 2021
Tid
17:00 - 20:30
Kostnad:
Gratis
Kategorier for Arrangement:
,