Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Gjestebud: Utenfor/innenfor

søn. 27. okt. 2019 @ 17:00 - 20:00

Gratis

Vi gleder oss til den 15. utgaven av Gjestebud i Drammen med inspirerende innledere, samtale, god mat og flotte kulturinnslag. Årets tema: Utenfor/innenfor.

Gjestebud Norge har nå blitt 15 år og det er god grunn til å ferie. År for år har Gjestebud styrket sin posisjon om årets dialogmiddag i Drammen. En lang rekke hedersgjester har gjennom årene inspirert til innsats for fellesskapet i det mangfoldige samfunnet vårt. Vi er stolte av Gjestebud og er glade for alle gjester som har deltatt i gjennom årene. 

I år har Gjestebud tre hedersgjester:

Sammen for Norge

er et nystartet dialogprosjekt i Norge av Forandringshuset. Det er ungdom med flerkulturell erfaring som forteller sin personlige historie om strev med identitet og tilhørighet til fellesskapet i Norge. De er ute i skoler, foreninger og grupper for å fortelle sine historier og inspirere til samtale.

Bekkevollen barne- og avlastningsbolig

drives av Drammen kommune og er et sted som jobbber med barn og unge med nedsatt funksjonsevne. Foresatte snakker varmt og entusiastisk om personale, ledelse og omsorgsnivå for sine barn. Vi vil inspireres av deres arbeid og erfaringer.

Unginvest AIB

er et prosjekt som drives av Buskerud fylkeskommune og er utviklet av ildsjelen Ingebjørg Mæland. Hun og hennes medarbeidere jobber med ungdom som har falt utenfor videregående og gir dem fotfeste og framtid gjennom styrkebasert tenkesett og strategi. Kronprinsparets fond har støttet dem i mange år.

På Gjestebud får du god mat og gode samtaler.
Foto: Ingeborg Altern Vedal

Representanter for ulike tros- og livssynssamfunn og organisasjoner har deltatt aktivt. Dette året markerer overgangen til et større Drammen hvor vi blir enda flere i fellesskapet. Vi håper Gjestebud fortsatt vil ha en sentral rolle i kommunens liv.

Derfor håper vi du vil prioritere årets Gjestebud som går av stabelen søndag 27. oktober kl. 17.00-20.00.

Mer informasjon om Gjestebud 2019 og historien om Gjestebud finner du på vårt nye nettsted www.gjestebud.net Påmelding skjer på samme sted. (Påmelding obligatorisk på grunn av begrenset plass.)

Detaljer

Dato:
søn. 27. okt. 2019
Tid
17:00 - 20:00
Kostnad:
Gratis
Kategorier for Arrangement:
,
Arrangement Tags:
Hjemmeside:
www.gjestebud.net