Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Bahá’í-samfunnet – Drammen moské – Fjell menighet

tir. 21. sep. 2021 @ 16:30 - 19:00

Bli kjent med tre tradisjoner – og opplev måltidsfellesskap og konsert.

Når: Tirsdag 21.september kl. 16.30–18.45,
konsert 19.00–20.30

Oppmøte: Parkeringsplassen ved Galterud ungdomsskole, Solsvingen 80. Man kan parkere der eller ta buss 3 til Fjell og gå opp Solsvingen. 

Første stopp er hjemme hos en familie som representerer Bahá’í-samfunnet i Drammen. Vi får presentert deres religion og det serveres forfriskninger. 

Vi går videre til Drammen moské og får omvisning i et bygg som startet som en drøm for mange år siden og nå er en vakker virkelighet. I moskeen serveres et gratis måltid.

Vi går sammen til Fjell kirke hvor de som ønsker det deltar på konserten «Håpets kappe». Konserten er inspirert av freds- og kjærlighetsbudskap i hellige skrifter og har en sterk oppfordring om å leve i fred og ta vare på skaperverket. Artisten Solfrid Molland har komponert musikken inspirert av Oslo domkirke, Synagogen i Oslo og moskeen Islamic Cultur Centre på Grønland.

Praktisk informasjon: Vi ber om at besøkende går kledd i klær som dekker overkroppen t.o.m. skuldrene og bukser/skjørt som går nedenfor knærne. I moskeen tar vi av sko ved inngangen. 

Mat: Alle påmeldte får gratis middag (gave fra moskeen). 

Pris: Selve turen er gratis, men for å delta på konserten Håpets kappe i Fjell kirke må man kjøpe billett: Forhåndskjøpt billett kr 230,- (voksen) og kr 150,- (under 25 år). Kjøp billett via  Drammen Sacred Music Festival.

Turen er en del av Drammen Sacred Music Festival, bli gjerne med på de andre turene i Åpne hellige rom også. Obligatorisk påmelding!

Inviter gjerne med venner ved å sende dem lenken hit eller inviter dem via Facebook.

Detaljer

Dato:
tir. 21. sep. 2021
Tid
16:30 - 19:00
Kategorier for Arrangement:
,