Hva engasjerer deg?

Hvordan kan du bidra til et samfunn hvor alle kan leve sammen i fred, med forståelse og respekt for hverandre? Engasjer deg i DOTL!

Hva brenner du for? Hvordan liker du å jobbe? Les videre og se om noe av dette passer for deg eller en du kjenner!

Fire fagutvalg

Vi har delt ansvaret for DOTLs arbeid i ulike fagutvalg. Nå søker vi medlemmer som har lyst til å være med på å: 

  1. arrangere åpne møter for alle som er interessert i livets små og store spørsmål (dialogkvelder o.l.)
  2. planlegge kurs og møter for ledere, styremedlemmer o.l.
  3. arbeide med vårt prosjekt URO: seminar og podkast om det å vokse opp i Norge i dag
  4. arrangere livssynsåpne aktiviteter for ungdom på Strømsø

Vi kan tilby givende samtaler og nye interessante vennskap. Engasjerer du deg i DOTL lærer du mye både om deg selv, ditt eget og andres livssyn/tro. Og du får være med forebygge konflikter og bidra til gode fellesskap. 

Dine egenskaper

Hvilket fagutvalg passer for deg, kjenner du deg igjen i disse beskrivelsene?

  1. Åpne møter: Du trives med å lage møteplasser for andre. Kanskje er du typen som ordner med mat og drikke? Kanskje er du god på markedsføring? Kanskje har du et stort nettverk og kjenner mange potensielle deltakere? Kanskje liker du å snakke foran forsamlinger?
  2. Ledere: Du brenner for at trossamfunn skal ledes av mennesker som både har evner, kunnskap og hjerte for jobben. Du vil legge til rette for at de kan få økt kompetanse på ulike områder. Du synes det er viktig at ledere fra ulike religioner og livssyn blir godt kjent med hverandre. Kanskje jobber du med lederutvikling på andre arenaer? Kanskje har du erfart hva du selv og andre ikke kan nok om?
  3. URO: Ungdom og familieliv er viktig for deg. Du vil gjerne hjelpe ungdom som opplever krysspress. Kanskje har du selv erfart hvor vanskelig det er med ulike forventninger hjemme og i samfunnet ellers? Kanskje er du selv forelder og synes det er utfordrende å oppdra ungdom? Kanskje jobber du med ungdom? Vi håper du har lyst til å dele dine erfaringer med andre.
  4. Strømsø: Du vil gjerne jobbe direkte med ungdom. Du tror at ungdom som lærer dialog kan bidra til å dempe konflikter og skape fred.  Du vil gjerne at ungdom får være i miljø der det er plass til hele dem – også deres tro, deres tvil, deres eksistensielle spørsmål. 

Frister det å melde deg selv eller andre til innsats? Ta kontakt med koordinator Ingeborg på koordinator@dotl.no eller 94 13 18 16. På forhånd tusen takk! 🙂