Åpne hellige rom 2022

Vi er glade for at vi igjen kan invitere alle våre medmennesker til å besøke kirker, ­moskeer og templer – både våre egne og andres. Velkommen som gjest i ­hellige rom!

Under Drammen Sacred Music Festival får du mulighet til å bli kjent med ulike religioner gjennom ord, toner og andre uttrykk. DOTLs bidrag til årets festival er Åpne hellige rom: Ti trossamfunn i Drammen og Lier åpner dørene for publikum.

Åpne hellige rom gir deg en mulighet til å bli kjent med ulike religioner. På hver tur viser vi fram litt av mangfoldet vårt område byr på. Vi tror at de møtene som oppstår mellom mennesker på slike turer gjør oss litt klokere, hjelper oss å forstå dem som tror og tenker annerledes enn oss, og kan føre til nye vennskap.

I år tilbyr vi tre turer, alle gratis og med guiding. Bli gjerne med på alle turene! Det er obligatorisk påmelding, se skjema nedenfor. Rommenes størrelse og mat­servering gjør at det er begrenset antall plasser, så vær rask og meld deg på!

  • Lier: søndag 18. september på tidlig ettermiddag, se detaljer
  • Bragernes: tirsdag 20. september ettermiddag/kveld, se detaljer
  • Strømsø og Fjell: søndag 25. september ettermiddag, se detaljer

Turene er gratis og det blir servert mat. Obligatorisk påmelding, fyll ut skjema i lenken hvis du er på mobil eller skroll ned på siden.