Ny podkast: Ypsilonsamtaler

Dialogprest og styreleder Ivar Flaten lanserer torsdag 23. januar en podkast der han samtaler med mennesker som betyr og har betydd mye for samfunnet vårt. (www.ypsilonsamtaler.no)

Ypsilonsamtaler (Spotify)  er en podkast av og med Ivar Flaten fra Kirkelig dialogsenter Drammen. Ypsilon er den ikoniske gangbroen over Drammenselva. Drammen er elveby og en by for brobyggere. Som daglig leder og dialogprest inviterer Ivar mennesker til samtaler der kulturmøter, brobygging og samfunnsliv er tema.

De inviterte har bidratt – og bidrar til at verden blir et bedre sted gjennom arbeidsliv, frivillig innsats og samfunnsengasjement på ulike måter. Drammen kommune har omtrent 100.000 innbyggere med røtter i over 150 nasjoner. Her lever mennesker med veldig mange ulike historier, kulturelle referanser og religiøse tradisjoner.

Gjennom 15 års prestetjeneste og like lang dialogpraksis, har Ivar snakket med svært mange mennesker. Kulturmøtene i internasjonale Drammen gir rammen for samtaler med livshistorier, kunnskap om forskjellige tenkemåter og levemåter – og mye materiale til refleksjon.

Kort sagt vil Ypsilonsamtaler gi deg muligheten til lå bli litt mer kjent med mange fascinerende mennesker.

Bildet på logoen er tatt av Per Ulleland

Lytt gjerne til NRKs Drivkrafts intervju med Ivar også.