En travel vår

Vi har gleden av å inviterer både våre medlemmer og andre på mange interessante arrangement denne våren. Se gjennom listen under, og hold av datoene!

Klikk på datoene under for å få vite mer om det enkelte møtet.

Januar

Februar

Ordfører Monica Myrvold Berg Foto: Drammen kommune

På ledermøtet i februar får vi besøk av ordfører Monica Myrvold Berg. Møtet er åpent for alle som har lederverv eller lederstillinger i menigheter og livssynsforeninger i Drammen og omegn.

Vi håper vi mange foreldre og andre kvinner og menn kommer på vårt åpne møte der Unni Helland skal dele sine erfaringer om integrering.

pensjonert lærer Unni Helland

Mars

Vi ber alle medlemmer i DOTL sende en eller flere representanter til årsmøtet i mars. Der skal vi bestemme hva DOTL skal arbeide med framover. Flott om alle fyller ut påmeldingskjemaet i forkant, se datoen under.

April

I løpet av våren (mars, april, mai) skal vi arrangere flere seminar/kurs:

Noen har lokaler – andre mangler, hvordan er det med dere?

Lokaler

Mangler dere lokaler? Trenger dere bedre lokaler? Har dere lokaler dere kan leie ut? Da er dette kurset for dere! Vi ber alle lese dette først: Hvordan er lokalene deres?

Kurset vil gå over 2-3 kvelder. Vi kommer tilbake med sted og datoer.

Det kan være tøft for ungdom som vokser opp i religiøse hjem å bli dratt mellom familien og vennenes forventninger. Illustrasjon: Karolina Sobolak

URO – ungdom, religion og oppvekst

Vi gjentar suksessen fra i høst og arrangerer flere nye kurs om det å vokse opp med krysspress. Denne gangen vil vi også invitere foreldre. Vi kommer tilbake med informasjon om sted og dato.