Etterlysning: Ungdom og unge voksne

Sammen for Norge er et kurs for ungdom og unge voksne om å leve sammen med ulike kulturer og religioner, arrangert av Forandringsuset Drammen. I høst starter nytt kurs og vi oppfordrer alle våre medlemmer og andre til å lete blant sine ungdom. Hvem vil du utfordre til å ta kurset?

DOTL har «outsourcet» dialog for ungdom til Forandringshuset, som er en del av KFUK-KFUM. Deltakere på  Sammen for Norge kan etter kurset holde foredrag og seminar på skoler, seminar, festivaler osv.

Norge topper ofte statistikken over hvilke land som er best å bo i, men er det like bra for alle å vokse opp i Norge? Sammen for Norge er et kurs for ungdom og unge voksne mellom 16 og 26 år som ønsker å bli bedre kjent de ulike kulturene og religionene som er med og farger samfunnet vårt. Vi ønsker å bygge broer mellom ulike kulturer og religioner for å motvirke fremmedfiendtlighet, rasisme og ekstremisme.

Sammen for Norge er inspirert av, og samarbeider med «Tilsammans för Sverige». De har utdannet over 900 foredragsholdere og ledere som holder seminarer og foredrag på skoler og i andre sammenhenger i hele Sverige.

Les mer om kurset og meld deg på her.