Adventkirken

Åpent under festivalen: Lørdag 21. september kl 14–16: omvisning, enkel servering i forbindelse med busstur og ellers. Bli gjerne med på busstur.

Gateadresse: Fjerdingen 1

Nettsted: www.msda.no

Menighetens dagligliv: Adventister er kjent som ivrige bibellesere. Når vi kommer sammen, er bibelstudier et sentralt element. Vi driver Rosendal skole, som er en liten privat grunnskole med 110 elever. De kommer fra alle mulige trosretninger og kulturer. Så det er veldig fargerikt fellesskap. Onsdagskaféen vår og Friskere liv-foredragene engasjerer mange medlemmer og er vårt tilbud til lokalbefolkningen i Eikerbygdene. En gruppe av medlemmene våre er for tiden også engasjert i hjelpesendinger til Litauen. Alle arrangement er åpne for alle. Menigheten leier også ut lokalene sine til konserter, brylluper, konfirmasjoner og andre arrangement med lokal tilknytning.

Åpningstider og aktiviteter: Lørdag kl. 10.00: Bibelstudie for barn og voksne
Lørdag kl. 11.15: Gudstjeneste
Onsdag i ulike uker: Vegetarisk kafé fra kl. 15.30 – 18.00
Onsdag i ulike uker: Friskere liv – en serie helseforedrag kl. 18.00 – 19.15
Speider og bønnemøter: Se menighetens nettsider på msda.no

Råd om skikk og bruk ved besøk: Ingen kleskode

Om bygget/det hellige rommet: Adventkirken solgte sine kirker i Hokksund og Drammen tidlig på 2000-tallet. Vi bygde deretter ny kirke i Mjøndalen på tomta til Rosendal skole. Bygget sto ferdig i januar 2013.

Menighetens historie: Menigheten i Drammen ble etablert sist på 1800-tallet. Menigheten i Hokksund startet i hjemmet til Jordahl-familien ved Hokksund Kurbad.