Elvebyen familiekirke

Elvebyen familiekirke – Den frie evangeliske forsamling  er åpen under festivalen: Menigheten ønsker gjester velkomne ved søndagsgudstjenestene.

  • Søndag 15. september kl 17:00-18:30
  • Søndag 22. september kl 17:00-18:30

Det er gudstjenester med musikk og taler, og det er opplegg for barna. 

Gateadresse: Knoffs gate 6

Nettsted: http://elvebyenfamiliekirke.no/

Menighetens dagligliv: Elvebyen familiekirke er en menighet for barn, ungdom og voksne. Vi ønsker å være en kirke for hele familien, der vi møtes i kirken og i hjemmene for å lære om Jesus, be, og bli kjent med nye mennesker. Menigheten er også engasjert misjons- og hjelpearbeid i Brasil, India, Japan og Kina.

Som kirke tenker vi at tanker og spørsmål om Gud og livet, tro og tvil er en del av det å være menneske. Samlingene i Elvebyen familiekirke er åpne for alle. Her er du velkommen til å stikke innom uansett hva du tror om Gud, eller om du bare er nysgjerrig på hvordan en kirke ser ut på innsida.

Åpningstider og aktiviteter: Våre hovedsamlinger er på søndager klokken 17:00. Her har vi undervisning fra Bibelen, levende musikk med band fra kirken og søndagsskole for barna. Kom gjerne i god tid for en prat før samlingen starter, kaffen er klar i døra fra 16:30. Hver desember setter vi også opp spesielle adventssamlinger som kalles “Mens vi venter”, med blant annet musikk, dans og drama.

Vi ønsker å være en kirke med et positivt miljø for barn og ungdom. Et sted der man kan komme som man er, lære om Gud og bli kjent med nye venner. Ungdommene har felles konfirmasjonsopplegg med flere andre menigheter i Nedre Buskerud Tentro. Barna har søndagsskole under kveldsmøtet på søndager, og klubb på fredager.

Vi ønsker også å skape møteplasser for mennesker i ulike livssituasjoner. For ungdom og voksne har vi smågrupper som sosiale studiegrupper i forskjellige hjem i kirken. For de eldre har vi formiddagstreff hver måned. I løpet av uka møtes forskjellige musikkgrupper til øvelser, vi har kveldsbibelskole og bønnemøter, og vi arrangerer mammakafé i samarbeid med Filadelfiakirken.

Menighetens historie: Den frie evangeliske forsamling (DFEF) Drammen ble starte i 1903. I 1906 ble Salem Mjøndalen etablert. 1. januar 2016 slo disse to menighetene seg sammen til en menighet.