Drammen Sacred Music Festival kom vel i havn

Rapporten fra Drammen Sacred Music Festival er klar. Der står det: «Denne rapporten for Drammen Sacred Music Festival 2018 er utarbeidet med stor glede og takknemlighet. 9 dager med variert kvalitetsprogram ble i år gjennomført med stor suksess.

Vi nådde det målet vi hadde satt oss for billettsalg, og opplevde både artister og publikum i storform gjennom hele festivaluka. Festivalen skapte mange berikende samvær, mange møtte nye medmennesker blant publikum og deltakere, fra et mangfold av kulturer.

Vi gjorde det igjen! Enda en gang fikk vi feire fellesskapet i den mangfoldige byen gjennom en hel uke i september.
Festivalen ønsker å samle folk til møter som berører, beveger og skaper mening. Festivalen er et møtested for lokale, nasjonale og internasjonale aktører med fokus på åndelig relatert kunst og musikk. Styret og alle gode samarbeidspartnere fortjener stor takk for en god og variert festivalutgave.»

Rapporten (pdf) kan lastes ned her