Tar dere fine bilder?

Både vi i DOTL og Kunnskapsdepartementet vil gjerne ha tilsendt bilder fra deres daglige og festlige aktiviteter! Bildene skal helst være med mennesker, gjerne folk i aktivitet.

DOTL

Vi vil gjerne ha bilder som vi kan bruke på eget nettsted og ellers i vår markedsføring og informasjonsarbeid.

Bilder vi ønsker oss:

  • mennesker i aktivitet i menigheten/foreningen, både fra hverdagsliv og fest
  • frivillige som hjelper andre, enten andre internt eller noen utenfra
  • portretter av ledere og frivillige hos dere
  • lokalene deres utenfra
  • lokalene innenfra, både oversiktsbilder og detaljer, f.eks. av statuer, bønnetepper, alterduker osv.

Alle som er gjenkjennbare på bildene må være informert om og gitt sitt samtykke til at bildene blir brukt på dotl.no. Vi må ha lov til å bruke bildene vederlagsfritt. Fotograf vil bli kreditert, skriv fotografens navn i bildets metadata eller på et vedlagt dokument.

Du kan sende bildene på epost til tro.livssyn@gmail.com eller last opp bildet/en mappe med bilder hit: https://www.dropbox.com/request/kdqiFKhE4Uqw1A9SLN3o

Kulturdepartementet

Vil dere dele bilder av frivillig aktivitet med Kulturdepartementet?

Kulturdepartementet arbeider med en ny stortingsmelding om den statlige frivillighetspolitikken. I den anledning er de på utkikk etter gode illustrasjonsbilder av frivillig aktivitet som kan brukes i meldingen. Har din forening noen bilder dere ønsker å dele? Dere må ha rettigheter til å bruke bildene og de må være av god kvalitet. Alle som er gjenkjennbare på bildene må være informert om og gitt sitt samtykke til at bildene blir brukt i meldingen. Fotograf og/eller organisasjonen vil bli kreditert.

Bildene kan sendes til frivillighetsmelding@kud.dep.no innen 31. oktober 2018. Kulturdepartementet tar kontakt dersom bildene blir brukt.