Bli med på bursdagsfeiring!

Tirsdag 8. mai  fyller DOTL 10 år! Da inviterer vi alle i våre medlemsorganisasjoner og alle andre som vil være med på en skikkelig bursdagsfeiring! Vi skal vandre gjennom byen, møtes på brua Ypsilon og avslutte feiringen med felles kveldsmat. 

Bilde av Ypsilon
Ypsilon binder folk og områder sammen og sto ferdig samme år som DOTL ble stiftet. Den vil derfor være sentral i DOTLs feiring av 10-årsdagen. Fotograf: Peulle, Wikimedia

Program

18:00 Oppmøte på Bragernes torg (utenfor Sparebanken Øst). Se etter DOTL-logoen. Vi går sammen til Ypsilon.

18:30 Vi ankommer Ypsilon, på Bragernessiden. Folk som vil feire DOTL kan også møte fram direkte på Ypsilon.
Vi vil der ha en liten seremoni for å vise vår kjærlighet til hverandre og vårt samhold på tvers av tro og livssyn.

Alle medlemmer av DOTL bes å peke ut én representant til å løfte den store hengelåsen under låsseremonien på Ypsilon. Disse representantene melder seg for Jan-Otto (svart prestekjole!) straks vi kommer til broa.

Alle vil få utdelt en løpeseddel på brua, med informasjon om seremonien og tekster vi skal bruke. Vi avslutter seremonien med å synge to vers av Til ungdommen.

Etter sangen går vi sammen med et eller flere korps til Det blå huset ved Strømsgodset kirke, der vi deler kveldsmat og gode samtaler.

20-21: Arrangementet avsluttes.

Bilde av sikher på kjøkkenet
Vi ber alle om å ta med litt mat til et felles kveldsmåltid. Både kalde og varme retter er velkomne! Fotograf: Erlend Mikael Sæverud
Bilde fra Bahai
Kanskje kan dere spille mens vi går eller under kveldsmaten? Fotograf: Erlend Mikael Sæverud
Bilde av musikere
Ta med instrumenter som kan skape stemning og kle dere gjerne i fargerike klær! Foto: Erlend Mikael Sæverud

Ta med mat og musikk!

Vi ber alle DOTLs medlemmer ta med noe mat til et felles koldtbord. Fest gjerne med en liten lapp om hva maten er og hva den inneholder, og kanskje tegn et flagg eller symbol hvis maten er nasjonal/etnisk eller religiøs. Ta med litt mer enn det du og ditt følge kan trenge av mat.

Hvis det er mest praktisk for dere kan maten leveres i Det blå huset mellom kl 17:30 og 18:00.

Hvis noen i deres menighet/organisasjon spiller et instrument som egner seg til å skape litt liv og røre i toget er det fritt fram! Ta med trommer og trompeter – og alt annet som kan gi lyd og stemning.

Er det noen hos dere som ønsker å opptre med sang eller dans eller noe annet under kveldsmaten? Har dere andre ideer til feiringen? Meld fra til styret eller koordinator@dotl.no

Kle dere fargerikt!

Vi vil gjerne skape litt oppsikt i byen, så kle dere gjerne fargerikt! Kom i nasjonaldrakter eller religiøse drakter, eller fargerike hverdagsklær, det som passer deg best.

Det er ikke nødvendig med påmelding – men inviter gjerne med flest mulige! Bruk gjerne Facebook:

Heng gjerne opp denne plakaten i deres lokale: plakat

Velkommen til en hyggelig og viktig kveld der vi både kan bygge fellesskap på tvers og vise fram DOTL for byens borgere!

Byvandring: Vi går for dialog! DOTL-leder Anne Grete Spæren Rørvik deler en hilsen utenfor Human Etisk Forbunds lokaler under 5-årsjubileumet

Leave a comment