Nytt og svært kompetent DOTL-styre

Mandag 3.februar ble DOTLs årsmøte avholdt. For første gang skjedde dette utenfor Drammens grenser, nærmere bestemt i Adventkirken i Mjøndalen. 40 mennesker hadde tatt turen til årsmøtet, og ble møtt av vennlige adventister som serverte nydelig linsesuppe. Drammen kommune stilte med to representanter fra Rådmannens kontor, og varaordfører i Nedre Eiker, Turid Thommasen, var også til stede.

Årsmøtet valgte nytt styre, og det er virkelig en spennende sammensetning av kompetente mennesker som skal lede DOTLs arbeid fremover:

Her er vårt flotte, nye styre: F.v. Jan-Otto Eek, Firozeeh Jamal Reza, Monica Finnerud, Marius Hagen, Nazim Namal, Anne Grete Spæren Rørvik, Ragnhild Stivi, Shaker Shahab, Ajaib Singh Jhooti.

 

 

 

To av de ferske styremedlemmene representerer muslimske foreninger, mens den tredje representerer sikhene: Nazim Namal er aktiv i Drammen Sentrum Moske, som holder til på Bragernes. Shaker Shahab er leder i Hamwatan Islamsk og Kulturell forening, som ble etablert i 2012 og er DOTLs ferskeste medlemsforening. Ajaig Singh Jhooti tilhører Sri Guru Nanak Niwas og var leder for byggekomiteen da denne foreningen bygde det flotte sikh-tempelet i Lier.

Frivillig i Frelsesarmeen Drammen korps, Ragnhild Stivi, ble valgt til ny styreperiode, det samme gjelder pensjonert sogneprest Jan-Otto Eek som representerer Nedre Eiker menighet (Den norske kirke). Også frivillig i Jesu Kristi Kirkes for siste dagers hellige, Monica Finnerud, ble valgt til ny periode i DOTL-styret.

De tre øvrige styremedlemmene ble valgt inn i fjor: Anne Grete Spæren Rørvik, prest i Drammen Metodistkirke og nåværende leder i DOTL, Marius Hagen, styremedlem i Human Etisk Forbund Drammen og Firozeeh Jamal Reza, frivillig i Bahá’í -samfunnet
i Drammen.

På årsmøtet ga forstander i Adventkirken Lasse Stølen en spennende orientering om Adventistenes teologi og historie. Før det formelle årsmøtet ble avholdt hadde vi «»Livsdialog»» i smågrupper, en unik samtalemetode som åpner for forståelse mellom mennesker.

Referatet fra årsmøtet kan du lese her: Referat fra årsmøtet 2014

 

Leave a comment