Mange påmeldte til dialogseminar

Det nærmer seg 20.september og DOTLs 5-årsmarkering. Dagen har et rikt program, både seminar, livssynsvandring og festivalopplevelser. Påmeldingene drypper inn og vi gleder oss!

Dialogarbeidet mellom menigheter og livssynsgrupper i Drammensområdet er et resultat av mye frivillig engasjement hos mange. Det er veldig gledelig når arbeidet gir frukter, og det er også veldig hyggelig når folk viser nysgjerrighet og interesse for erfaringene vi har gjort oss. Påmeldinger til dialogseminaret 20.september er et konkret uttrykk for dette, og vi gleder oss til å ta imot folk både langveis fra og folk fra østlandsregionen, som det jo er flest av.

Vi har god plass – og håper også du kommer! Påmeldingsfrist er 10. september. Spre ordet! Og husk, stiller du opp som frivillig for Drammen Sacred Music Festival så slipper du å betale kr 500,- som seminaret koster. Og uavhengig om du betaler eller kommer som frivillig får du festivalpass og gratis inngang på de aller fleste festivalarrangementene i tillegg! Det skjer 18.-22.september – se nettsiden og sett av dagene:  www.drammensacred.no

Ta kontakt med koordinator Signe Myklebust tlf 480 75 166 om du ønsker å være frivillig. Velkommen til festival med dialog!

Leave a comment