DOTL 5 år: Jubileumsprogrammet er klart

DOTL ble stiftet 8.mai 2008  og har jobbet over 5 år med tros- og livssynsdialog i Drammensområdet. Den 20.september markeres 5-årsjubileumet med seminar, byvandring og festivalopplevelser. – Vi ønsker alle interesserte velkommen til en spennende og viktig dag! uttaler DOTLs initiativtaker, sogneprest Ivar Flaten.

 

DOTLs 5-årsjubileum arrangeres i samarbeid med Drammen Sacred Music Festival. Dagen starter med seminar i Bragernes menighetshus i Drammen. Hvor går veien videre for tros- og livssynsdialogen? er hovedspørsmålet på seminaret.

Mange skal bidra til å gi svar. På DOTLs jubileumsfeiring deltar alt fra skuespiller Svein Tindberg og Fylkesmann Kirsti Kolle Grøndahl til deltagere fra «»Stålsettutvalget»», statens tros- og livssynspolitiske utvalg, og religiøse ledere fra Leicester, en av Englands mest flerkulturelle byer.

Vi håper at også du kommer! Last ned hele programmet her: DOTL 5 årsjubileum 20.sept 2013

Drammen Sacred Music Festival arrangeres 17.-22 september. Les mer om festivalen her:  www.drammensacred.no

Leave a comment