Vellykket festival avsluttet

Gårsdagens fredskonsert i Strømsø kirke var en verdig avslutning av Drammen Sacred Music Festival, den tredje festivalen i rekken. Over 50 frivillige bidrog under festivalen, de fleste rekruttert fra DOTL. Tusen, tusen takk for innsatsen!

Takk også til publikum! Uten publikum, ingen festival. Derfor oppfordrer vi allerede nå til å sette av tredje uken i september 2013, da blir det festival igjen! Drammen Sacred Music Festival er en særs viktig møteplass for å realisere DOTLs mål om å bygge forståelse og samarbeid på tvers av ulike livssynstradisjoner. Lørdagens barneprogram «»Fly, sommerfugl»» samlet 200 små og store på Union scene. På scenen stod barn og ungdommer fra Minhaq ul Quran, Jesu Kristi kirke av siste dagers hellige, Bahai-samfunnet – og flere. Vi er heldige som bor i et så mangfoldig samfunn. La oss fortsette å feire det!

Se festivalbilder her og på festivalens facebookside.

 

Leave a comment