Drammen Sacred Music Festival nærmer seg!

26.-30.september arrangeres Drammen Sacred Music Festival for tredje gang. Festivalen er et møtested for lokale, nasjonale og internasjonale aktører, og fokuset er åndelig relatert kunst og musikk. Vi i DOTL vil gjøre vårt for å bidra til at festivalen blir et godt og spennende møtested. For å lykkes med dette trenger vi flere frivillige! Som frivillig får du gratis inngang til de fleste festivalarrangementene, og du får være med i et hyggelig miljø!

24.sept kl 18.00: Gratis filmvisning for frivillige på KinoCity i Drammen. Vi ser den kritikerroste, svært aktuelle filmen «»Om guder og mennesker»» (Frankrike) som er en del av festivalprogrammet. Se traileren her. Etter filmen kan frivillige få utdelt festivalpass og matbilletter som trengs til festivalen. Vi tar også en kopp te, prater om filmen og girer oss opp til festival!

Husk å spre ordet om festivalen til venner og kjente! Kan du henge opp plakater og dele ut brosjyrer der du bor? Kontakt oss!

For spørsmål om frivillighet, kontakt vår frivilligansvarlig: jogita.reide@gmail.com

Leave a comment