Programmet for Drammen Sacred Music Festival er klart

Drammen Sacred Music Festival er særdeles stolte over å presentere programmet for årets festival som arrangeres 26.-30.september. Du finner programmet i sin helhet på www.drammensacred.no

På plakaten står verdensstjerner som Mari Boine, Hermeto Pascoal fra Brasil og Gevende fra Tyrkia. Det blir religiøse riter fra Cuba, møter mellom musikere fra Norge og Balochistan, pakistansk sufimusikk, m.m.m. Årets arenaer er fantastiske Strømsø kirke og Union Scene. Nytt av året er at festivalen også arrangerer konserter på Modum Bad og i Sekkefabrikken i Slemmestad. Kunstprogrammet er spekket med kvalitet og samtidskunst fra alle verdensdeler som møtes i installasjonen «»Transformations»» ved Drammenselva. Festivalen samarbeider med Fjell kirke om konserten Vintermåne med norske folketoner og med Kinocity og Drammen Filmklubb om filmvisninger. Lørdagen blir barnas store dag med aktiviteter, konserter og møter med tradisjoner fra hele verden. Drammen Sacred Music Festival er Norges ledende festival i sin genre. 

Festivalen arrangeres av en egen stiftelse, med DOTL og Interkultur, Drammen kommune som viktige bidragsytere.

Velkommen til festival 26.-30.september!

Leave a comment