Gjestebud 23.oktober – få plasser igjen

Gjestebud er en årlig dialogmiddag på Union Scene i Drammen hvor DOTL er en av drivkreftene. Gjennom mange år har vi kommet sammen for å feire mangfold og samhold på denne måten. I år har Kjell Magne Bondevik (tidligere statsminister i flere perioder) takket ja til å være vår hedersgjest. Bondevik er nå leder for Oslosenteret for fred og menneskerettigheter. Vår hedersgjest kommer for å inspirere oss alle til videre arbeid for å gjøre Drammen til et godt sted å leve og arbeide for alle som bor her.

Gjestebud 2011 er det avsluttende arrangementet i 200-års jubiléet for Drammen by.

Vi husker Jonas Gahr Støres ord til oss på Gjestebudet i 2009: Vi må snakke om det store VI i Norge. Dette store VI tror jeg nå framstår tydeligere etter angrepet som ble rettet mot oss alle i sommer. Styrken og solidariteten vi har opplevd i tiden etter 22/7 vi ta vare på i det videre arbeidet med Gjestebud. Tydeligere enn før ser vi nå at vi er et stort VI – og vil ikke så lett falle tilbake til å tenke OSS – og DE ANDRE. I respekt for de falne vil vi ta ansvar for å styrke samhold og fellesskap i Drammen og i landet vårt.

Gå til www.gjestebud.org for å melde deg på – og få automatisk tilsendt en billett. Vi har begrenset antall plasser og ber om at du melder deg på snarest for å sikre deg en plass.

Leave a comment