Metodistkirken i Drammen

kristendom   metodistisk 

Metodistkirken i Drammen er en del av en verdensvid kirke. Vi har barnedåp, feirer nattverd, gudstjenester hver søndag, driver sosialt arbeid blant barn, ungdom og eldre. Har bibelgruppe, kor, meditasjonsgruppe.

Vår visjon er å være «en menighet med kjærlighet, omsorg og respekt» for mennesker. Menigheten har et godt fellesskap og er glad for stadig nye som ønsker å tilhøre vår menighet. Vi har gratis konfirmasjon for alle uten at de trenger å være døpt.

Vi ser på det å ta samfunnsansvar som en del av vårt oppdrag om å «forandre verden». Vi har internasjonal kvinnegruppe og to muslimer i vårt fellesskap.

Relevante artikler

Iftar og dialog sommeren 2018

Vi går mot avslutning av en lang og krevende fastemåned. Tirsdag hadde vi styremøte i Drammen og omegn tros- og livssynsforum (DOTL) i Det Tyrkiske trossamfunn i Rømers vei der en av styremedlemmene, Mustafa Gezen er nestleder.

Kontaktinformasjon

Metodistkirken i Drammen
Tordenskioldsgate 102-104
3044 Drammen
telefon: 46 76 83 37

Besøkstid: Presten er åpen for samtale etter avtale. Ellers har vi gudstjenester og andre samlinger ukentlig.

Nettsted: www.metodistkirken.no/drammen
epost: annegrete.rorvik@metodistkirken.no

Se også oversikt over kontaktpersoner (kun tilgjengelig for innloggede medlemmer og andre som er gitt tilgang – dvs. utvalgte offentlig ansatte).

Kronikkserie i Drammens tidende
I anledning 10-årsjubilet skriver DOTLs medlemmer kronikker i Drammens tidende. Serien gir leserne et innblikk i hva våre medlemmer er opptatt av og kommer til å gå gjennom hele året.

Årsmøte 2018
Årsmøte 2018

Årsmøtet 2018 holdes 13. februar i Bragernes menighetshus. Programmet blir som følger: kl 1800 formelt årsmøte med enkel bevertning ca kl 1900 STL forteller om sitt kurs: «Å leve med tro og livssyn i Norge»…

Åpent møte om Livssynsbetjening 14. april
Åpent møte om Livssynsbetjening 14. april

 14. april  arrangerer DOTL  åpent møte om  «Livssynsbetjening»i Kirkekjelleren i Nedre Eiker kirke. Sett av datoen allerede nå, mer informasjon kommer.